Tijd voor een weldadig wellnessweekend thuis

Begin het weekend met een milde gezichtsbehandeling – een verfrissende peeling vitaliseert je huid en geeft haar een natuurlijke glans. Ook je haar mag het aan niets ontbreken: gebruik een verzorgend haarmasker en een voedende haarolie.
Dan is het tijd om naar buiten te gaan! Maak een wandeling. Voel de frisse lucht op je huid en ervaar de natuur met al je zintuigen. Creëer vervolgens na thuiskomst je hoogsteigen wellnessoase. Gebruik een geurige body oil of een kalmerende lotion voor een verwennende zelfmassage.

Creëer daarna een fijne sfeer voor jezelf: steek een paar kaarsen aan, zet een ontspannend muziekje op en geniet van de rust. Vergeet verplichtingen en verwachtingen en doe iets waar je blij van wordt – of dat nu een goed boek is, een dutje, of je favoriete serie.
Natuurlijk hoort lekker eten ook bij een perfect wellnessweekend! Ga voor lekkere, gezonde maaltijden en vergeet niet om genoeg water te drinken. Een beetje yoga of mediteren kan bovendien wonderen doen om je lichaam en geest in balans te brengen.

Neem met dit feelgoodweekend bewust de tijd voor jezelf en zeg vaarwel tegen stress. Vind de ontspanning, die je zo verdiend hebt, gewoon in je eigen huis!