Wellnessbeleving: gun jezelf een moment voor jezelf

Laat de boel de boel en gun jezelf een welverdiende, ontspannende wellnessbeleving, gewoon in je eigen huis. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om de hectiek van alledag even achter je te laten en te genieten van rust en ontspanning. Onze home spa-producten veranderen je woning in een kleine wellnessoase. Laat je bovendien inspireren door onze wellnesstips en verschillende rituelen, om op die manier kleine time-outs te creëren in het stressvolle bestaan van alledag.

Wellnessproducten voor thuis

 

5 stappen voor je home spa-moment

Stap 1: sfeer Creëer een ontspannen sfeer door etherische olie in een diffuser te doen of een geurkaars aan te steken. Laat de rustgevende geuren de ruimte vullen en zet een zacht muziekje op.

Stap 2: verfrissing Verwen je huid met een hydraterend gezichtsmasker of oogpads en voel hoe je huid weer nieuwe energie krijgt.

Stap 3: ontspannend bad Laat het bad vollopen met warm water en doe er wat badzout of een ontspannend badschuim bij. Ga in bad zitten, leun achterover en voel de stress uit je lichaam verdwijnen. Heb je geen bad, dan kun je ook je douche in een wellnessoase veranderen. Gebruik een geurige douchegel en verwen jezelf met een milde peeling die je huid opfrist en vitaliseert.

Stap 4: massage Gebruik hoogwaardige body oils voor een ontspannende massage. Begin met zachte bewegingen om de spieren op te warmen en concentreer je vervolgens op stijve spieren in nek, schouders en handen. De combinatie van weldadige oliën en gerichte massagegrepen zorgt voor een zeer diepe ontspanning.
🤭 PS: deze stap is ook ideaal om samen met je partner te genieten van ontspannende momenten.

Stap 5: rust Maak een kopje thee en neem tijd voor jezelf. Lees bijvoorbeeld een boek of schrijf in je dagboek. Dit moment van rust helpt je om de dag relaxed af te sluiten en je voor te bereiden op een ontspannen nacht.

 

Geniet van kleine momenten vol ontspanning

meer ontspanningsproducten