Maak kennis met vrouwen die hun eigen geschiedenis schrijven

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, zetten wij bij parfumdreams boss babes en powervrouwen in de spotlights – vrouwen die hun eigen geschiedenis schrijven en zich daarbij niets aantrekken van verwachtingen van anderen. Wij eren hun kracht en hun moed om uniek te zijn, zonder daarbij concessies te doen.
Daarom laten we je merken zien die door inspirerende vrouwen zijn opgericht en vertellen onze medewerkers wat voor hen een powervrouw een powervrouw maakt. Lees hier meer en laat je inspireren door hun verhalen en inzichten.

Must-haves van onze collega's voor een boost aan zelfvertrouwen

Wie is voor jou een echte powervrouw en wat maakt haar zo bijzonder?

 

Wij hebben onze medewerkers gevraagd wat voor hen een powervrouw een powervrouw maakt en welke vrouwen een echte inspiratiebron voor ze zijn. Door hun antwoorden werd duidelijk dat het bij powervrouwen niet alleen draait om hun succes, maar ook om tal van andere eigenschappen en dingen waar ze voor staan.

 

Nadine – grafisch vormgever

Bij een powervrouw moet ik meteen aan mijn oma denken. Ze heeft het niet makkelijk gehad in haar leven en is daarbij nooit bij de pakken neer gaan zitten. Ondanks alle uitdagingen bleef ze altijd sterk en een belangrijke steun voor onze familie. Haar onvoorwaardelijke liefde, haar levenservaring en haar wijze raad maken haar een grote inspiratie voor mij.

Ramona – content- en campagnemanager

Iemand die ik echt een powervrouw vind, is Rosa Parks. Door haar daad van burgerlijke ongehoorzaamheid schreef ze geschiedenis en maakte ze de weg vrij voor verandering in de samenleving. Door haar heb ik geleerd dat het belangrijk is om te staan voor mijn overtuigingen en niet bang te zijn om op te komen voor wat juist is.

Vind producten die je persoonlijkheid onderstrepen

Lena – Performance Marketing Manager

Mijn beste vriendin is voor mij een echte powervrouw. Ze is dan misschien niet beroemd of financieel succesvol, maar ze straalt ongelooflijk veel kracht en zelfvertrouwen uit. Haar vermogen om trouw te blijven aan zichzelf en onvoorwaardelijke liefde te geven aan anderen maakt haar voor mij een echte heldin.

Lisa – Customer Relationship Manager

Ik moet meteen aan Rihanna denken. Zij is erin geslaagd om ondanks haar moeilijke jeugd een grote ster te worden. Hoewel ze het niet gemakkelijk heeft gehad, zoals de situatie met Chris Brown, heeft ze zich niet klein laten krijgen. Tegenwoordig is ze niet alleen bekend vanwege haar muziek, maar heeft ze ook Fenty Beauty opgericht. Daarnaast zet ze zich in voor diversiteit. Voor mij staat ze voor kracht, moed en vastberadenheid en daarom vind ik haar een echte powervrouw.

Sterke vrouwen, sterke producten – ontdek merken die door inspirerende vrouwen zijn opgericht

 

Wij zetten merken die door inspirerende vrouwen zijn opgericht in de spotlights. Met hun manier van leven en hun producten willen zij vrouwen aanmoedigen om hun individuele schoonheid te vieren en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Ontdek jouw favoriete merk met pure vrouwenpower achter elk product.

 

Andere producten die je wellicht interessant vindt

Cadeaus ter gelegenheid van de dag van de vrouw – Internationale Vrouwendag bij parfumdreams

Op 8 maart vieren wij de Internationale dag van de vrouw. Internationale Vrouwendag staat niet alleen voor gelijke rechten en gelijke kansen, maar ook voor ambitie, trots en vrijheid. Schoonheidsidealen zijn passé. Willen vrouwen zich niet meer aanpassen of verbergen. Want schoonheid is individualiteit. Wanneer je een goede vriendin of een dierbaar familielid een cadeau geeft ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag, laat je haar zien hoe trots je bent dat je zo'n krachtige vrouw in je leven hebt.

Cadeau-ideeën voor Vrouwendag 2024

Je moeder, zus, beste vriendin of partner – verras iemand van wie je houdt met een cadeau ter gelegenheid van de Internationale dag van de vrouw. Een parfum met een onmiskenbaar karakter onderstreept de krachtige persoonlijkheid van powervrouwen. Natuurlijk hoeft kracht niet per se tot uiting te komen in daadkrachtig of supercool gedrag, maar kan die ook in rust schuilen. Met een heerlijk badproduct of een rustgevende geurkaars doe je iemand welverdiende me-time cadeau.

Ook op het gebied van make-up vind je bij parfumdreams prachtige cadeau-ideeën voor International Women’s Day 2024. Af en toe vinden vrouwen het leuk een nieuwe look te ontdekken – een nieuwe kleur lippenstift geeft de dagelijkse look een frisse impuls. Van beproefde producten voor elke dag tot extravagante kleurvarianten, bij parfumdreams vind je beautyproducten voor ieder type en elke gelegenheid.

Korting op parfum en beauty ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag 2024

In onze webshop vind je ieder jaar voor de Internationale dag van de vrouw speciale kortingen en acties. Ontdek klassiekers en nieuwe producten op het gebied van parfum en beauty en profiteer van aantrekkelijke prijzen. Vier Internationale Vrouwendag met aanbiedingen van parfumdreams.