Internationale Vrouwendag! Beauty begins the moment you decide to be yourself

Internationale Vrouwendag bij parfumdreams. 20% korting op alles, behalve op artikelen uit de sale!*

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. We eren alle vrouwen die ons deel van hun geschiedenis laten zijn. Met onze keuze aan beautyproducten zorgen we ervoor dat iedere vrouw haar individualiteit tot uitdrukking brengt, daarbij goed in haar vel zit en haar persoonlijke beautystandaards bepaalt.

Sterke geuren voor sterke vrouwen

Geuren voor powervrouwen! Maak met onze keuze aan damesgeuren een statement.

Vlekkeloze make-up

Zorg met onze keuze aan make-upproducten voor een vlekkeloos entree! Get your glow on

Voor powervrouwen

Cadeaus ter gelegenheid van de dag van de vrouw – Internationale Vrouwendag bij parfumdreams

Op 8 maart vieren wij de Internationale dag van de vrouw. Internationale Vrouwendag staat niet alleen voor gelijke rechten en gelijke kansen, maar ook voor ambitie, trots en vrijheid. Schoonheidsidealen zijn passé. Anno 2022 willen vrouwen zich niet meer aanpassen of verbergen. Want schoonheid is individualiteit. Wanneer je een goede vriendin of een dierbaar familielid een cadeau geeft ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag, laat je haar zien hoe trots je bent dat je zo'n krachtige vrouw in je leven hebt.

Cadeau-ideeën voor Vrouwendag 2022

Je moeder, zus, beste vriendin of partner – verras iemand van wie je houdt met een cadeau ter gelegenheid van de Internationale dag van de vrouw. Een parfum met een onmiskenbaar karakter onderstreept de krachtige persoonlijkheid van powervrouwen. Natuurlijk hoeft kracht niet per se tot uiting te komen in daadkrachtig of supercool gedrag, maar kan die ook in rust schuilen. Met een heerlijk badproduct of een rustgevende geurkaars doe je iemand welverdiende me-time cadeau.

Ook op het gebied van make-up vind je bij parfumdreams prachtige cadeau-ideeën voor International Women's Day. Af en toe vinden vrouwen het leuk een nieuwe look te ontdekken – een nieuwe kleur lippenstift geeft de dagelijkse look een frisse impuls. Van beproefde producten voor elke dag tot extravagante kleurvarianten, bij parfumdreams vind je beautyproducten voor ieder type en elke gelegenheid.

Korting op parfum en beauty ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag

In onze webshop vind je ieder jaar voor de Internationale dag van de vrouw speciale kortingen en acties. Ontdek klassiekers en nieuwe producten op het gebied van parfum en beauty en profiteer van aantrekkelijke prijzen. Vier Internationale Vrouwendag met aanbiedingen van parfumdreams.