Schoonheid kent geen grenzen

Ontdek populaire beautyproducten van over de hele wereld

Graag laten we je op onze beauty-wereldreis kennismaken met wereldberoemde merken en minder bekende geheime tips. Elk merk heeft unieke, luxueuze beautyproducten die je lichaam verwennen en een aanwinst zijn voor je beautyritueel. Volg ons op onze wereldreis en doe nieuwe inspiratie op voor je beauty!

Zuid-Korea: WHAMISA

WHAMISA staat voor natuurlijke cosmetica volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De merknaam is een samenstelling van WHA voor bloem, MI voor schoonheid en SA voor het getal '4'. De naam symboliseert de vier basisbouwstenen van de natuurlijke beautyproducten van WHAMISA: bloemen, vruchten, wortels en zaden.


Ontdek nu

K-beautymerken waar we van houden

Zweden: FOREO

Het Zweedse beautymerk FOREO biedt innovatieve en effectieve beauty-tech-oplossingen voor de professionele huid- en mondverzorging. Geïnspireerd door het Queen-nummer 'Heaven For Everyone' is het de missie van het label om een luxe spa-gevoel toegankelijk te maken voor iedereen, ook in het drukke dagelijkse leven.


Ontdek nu

Andere populaire Scandinavische merken

Frankrijk: Yves Saint Laurent

Het iconische merk Yves Saint Laurent, een onbetwistbare grootheid in het luxesegment, is toonaangevend op het gebied van make-up, geuren en huidverzorging. De luxueuze cosmetica van het Parijse design- en cosmeticalabel staat voor innovatieve beauty-tech-producten die unieke verwenervaringen bieden en nieuwe stijlen creëren.


Ontdek nu

Ontdek merken 'à la Française'

Japan: Shu Uemura

Het creatieve luxemerk voor styling en haarverzorging uit Japan is al sinds 1958 toonaangevend in de wereld van de cosmetica. Hun revolutionaire innovaties zijn gebaseerd op de visie van de oprichter en Japanse meester Shu Uemura, die onberispelijk haar zag als het perfecte canvas voor schoonheid.


Jetzt entdecken

J-beauty voor een mooie huid en prachtig haar

Meer merken in de spotlights

Onze selectie