parfumdreams zet alle vaders in het zonnetje!

Bedankt, papa! Bedankt, dat je er bent. Met onze veelzijdige keuze aan geuren, verzorgingsproducten en accessoires voor mannen tovert u een lach op het gezicht van iedere vader. Of hij nu een superheld is, een sportfanaat of daddy cool - we garanderen mooie verrassingen!

Cadeau-ideeën voor Vaderdag

Onze keuze aan geuren voor vaders

Onze geurgeschenkideeën zorgen voor verrassingsmomenten.

Verzorgingsproducten voor papa

Snuffel door onze keuze aan verzorgingsproducten voor mannen.

Cadeausets voor hem

Klik door onze keuze aan cadeausets voor hem.

Onze favorieten voor Vaderdag

Zorg voor verrassingsmomenten!

Ambassador For Men

L'Homme Prada

Acqua di Giò Homme

Geef uiting aan je dankbaarheid!

Leuk om cadeau te doen! Vaderdag is het ideale moment om onze cadeaubonnen van parfumdreams cadeau te doen. Het is heel eenvoudig: cadeaubon in de shop kiezen, bestellen, downloaden, printen en meteen cadeau doen. Het mooie van een cadeaubon is dat deze altijd in de smaak valt en je tegelijkertijd je dankbaarheid toont.

Onze aanbevelingen voor Vaderdag

Vaderdagcadeaus met liefde

Op Vaderdag vieren we de liefdevolle, behulpzame vader die altijd voor je klaarstaat en die ons helpt in het leven. Het is echter helemaal niet zo makkelijk om een bijpassend vaderdagcadeau te vinden. De gulden regel voor een cadeau luidt: het moet uit het hart komen.

Goede tips voor geuren voor Vaderdag

Heb je nog een tip nodig om je op gang te helpen met een cadeau voor Vaderdag? Doe inspiratie op bij parfumdreans en struin door de herencategorie. Hier kun je alles vinden voor Vaderdag 2022 waarvan zijn hart sneller gaat kloppen:

  • Parfum: eerder sportief en fris of houtachtig en kruidig? Als je weet wat voor soort geur heel goed bij je vader past, is parfum een uitstekend vaderdagcadeau. Want welke vader wil er nu niet lekker ruiken op de dag die aan hem is gewijd?
  • Parfumsets: met een set van parfum en douchegel of bodylotion in de juiste geur doe je jouw vader zeker een plezier – dat geldt in het bijzonder als je zijn favoriete geur kent.
  • Baardverzorging: een mooie baard heeft een intensieve verzorging en styling nodig. Van baardlotion en baardwax tot aan baardolie – wij hebben precies dat wat de baard van je vader er prachtig laat uitzien. Als je vader geen baard heeft, kun je hem natuurlijk ook blij maken met een heerlijk ruikende aftershave voor de verzorging na het scheren.

Wat je ook kiest: je vader zal zeker heel blij zijn met het vaderdagcadeau dat je met veel zorg en liefde voor hem hebt uitgekozen.

Lastminute vaderdagcadeaus

Je bent dit jaar wat laat begonnen met je zoektocht naar een vaderdagcadeau? Dan is een cadeauvoucher van parfumdreams de perfecte oplossing: wij sturen je de voucher in het door jou geselecteerde design direct na aankoop via e-mail toe. Dan kan je vader in de webshop gewoon zelf het cadeau uitzoeken dat hij altijd al wilde hebben.

Koop vaderdagcadeaus bij parfumdreams

Bij parfumdreams vind je een grote selectie aan cadeaus die je vader gelukkig kunnen maken: het productassortiment strekt zich uit van de dagelijkse verzorging tot aan extravagante geuren en stijlvol ingepakte cadeausets. Geniet regelmatig van kortingen en van de blijvend lage prijzen – en misschien kun je jezelf ook een kleinigheidje cadeau doen.