Navulbare zakverstuivers

7 Artikel
1
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Koop parfumverstuivers online: jouw favoriete geur altijd bij de hand

Parfumverstuivers hebben bewezen dat ze perfect zijn voor dagelijks gebruik, voor op het werk en op reis. Compact, altijd modieus en altijd bij de hand – dat zijn de handige tasverstuivers. Ze kunnen heel gemakkelijk worden nagevuld en onderweg heb je zo altijd de juiste dosis van je favoriete parfum paraat.

Parfumverstuivers: wat de kleine accessoires kunnen

Voor veel vrouwen is het geen optie om hele parfumflessen met zich mee te zeulen. De parfumflacons van glas zijn onderweg niet handig in gebruik en bovendien zwaar. Daarnaast bestaat het gevaar dat ze breken. Navulvare parfumverstuivers zijn heel handig om mee te nemen in de handtas. Ze hebben vele voordelen:

 • Ze zijn heel makkelijk ergens mee naartoe te nemen en passen afhankelijk van de grootte meestal in een handtas of soms zelfs in je broekzak.
 • Het zijn dankzij de speelse details echte eyecatchers.
 • Ze zijn makkelijk schoon te maken.
 • Parfumflessen voor handtassen zijn onbreekbaar.
 • In kleine formaten zijn ze zelfs geschikt voor handbagage tijdens vluchten.

Met de voordelige parfumverstuivers uit de webshop van parfumdreams komen liefhebbers van parfum altijd aan hun trekken: ze hebben hun favoriete geur altijd binnen handbereik en kunnen deze met de verstuiver goed gedoseerd aanbrengen. Door het compacte model kun je meteen meerdere geuren tegelijk meenemen – echt ideaal voor op reis.

Navulbare parfumverstuivers: zo eenvoudig werken ze

Bij tasverstuivers gaat het om kleine parfumflacons die heel makkelijk zijn na te vullen. Hiervoor bevindt zich een kleine opening aan de onderkant. Voor het navullen zijn vaak geen hulpmiddelen nodig. Haal van de grote parfumfles de verstuiver af, zodat het buisje tevoorschijn komt. Plaats deze dan gewoon op de vulopening en pomp het parfum in de nieuwe houder. Voor enkele modellen heb je een minitrechter of een speciaal pompje nodig.

Tasverstuivers kopen: de belangrijkste selectiecriteria

De eerste indruk speelt een belangrijke rol. Het compacte hulpmiddel moet altijd bij je outfit passen en de persoonlijke look accentueren. Er zijn nog tal van andere factoren van belang voor de selectie van navulbare parfumflessen:

 • Inhoud: niet altijd geldt 'hoe kleiner, hoe beter'. Maar elk formaat heeft zijn eigen functie, voor in de broekzak, handtas, bureaulade of reiskoffer.
 • Afmetingen: net als de inhoud verschillen ook de afmetingen. Zo zijn er zeer platte modellen die in de broekzak niet opvallen.
 • Kleuren: verstuivers zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Zodra het perfecte model is gevonden, kunnen outfits prachtig met de bijpassende kleuren worden geaccentueerd.
 • Eenvoud: hoe makkelijk is het om de tasverstuiver met parfum te vullen? Hoe eenvoudiger het model, hoe sneller het vullen gaat en hoe minder hulpmiddelen nodig zijn. Bovendien is het risico kleiner dat iets van de waardevolle parfum verloren gaat.
 • Gewicht: ondanks het compacte formaat is het gewicht van belang. Hierbij geldt dat je het optimale evenwicht moet vinden tussen een voordelige prijs, een mooie afwerking en productkwaliteit.
 • Sproeien: hoe fijner de nevel, hoe gerichter je de parfum kunt opdoen.
 • Functionaliteit: de navulbare parfumverstuivers verschillen van elkaar als het gaat om hoe de sproeikop is afgeschermd. Er zijn bijvoorbeeld varianten die net als bij een lippenstift een draaimechanisme hebben of een afneembare dop.

Tasverstuivers zijn zowel verkrijgbaar in glas als metaal. De variant van glas is breekbaar en daardoor minder geschikt voor op reis, maar kan wel bijvoorbeeld worden bewaard in een bureau of in de auto. Metalen parfumverstuivers bestaan vaak uit aluminium dat zowel robuust als licht is. Ook de combinatie van een glazen parfumflacon met een onbreekbare buitenlaag van aluminium is populair.

Bestel navulbare parfumverstuivers online: ontdek de ruime keuze van parfumdreams

Bij parfumdreams kun je kiezen uit tal van navulbare parfumflessen van populaire producenten – en dat voordelig geprijsd. Maak een keuze uit de keur aan varianten: van modellen met een slank formaat tot aan stijlvolle modellen van geborsteld edelstaal. Bestel je nieuwe parfumflacons nu online, profiteer van de snelle levering en heb je favoriete geuren vanaf nu altijd binnen handbereik.