parfumdreams presenteert asian beauty

In de Aziatische cosmetica zijn schoonheid en esthetica net zo belangrijk als gezondheid en welzijn. Het geheim van Aziatische cosmetica zit 'm in de innovatie en effectiviteit van de bestanddelen en texturen. Bovendien trekt het minimalistische verpakkingsdesign de aandacht. Ook wij zijn grote fans: kijk eens welke Aziatische favorieten wij allemaal in ons assortiment hebben!

 

Asian Beauty hacks

Op de Aziatische cosmeticamarkt is het doel een vlekkeloze porseleinen huid. Dit schoonheidsideaal is in het hoofd van de mensen verankerd en moet met Aziatische innovaties in de cosmetica worden bereikt.

Asian Beauty Must-Haves

De volgende producten hebben ook buiten Azië hun nut bewezen:

bbcreams

BB Creams

BB creams: perfecte combinatie van make-up en verzorging. Geschikt voor lichte huidtypes

Jetzt entdecken
cccreams

CC Creams

CC creams: zorgt voor een egale teint en verbetert het huidbeeld. De perfecte basis voor uw make-up!

Mehr erfahren!
sheetmasks

Sheet Masks

Sheet masks: deze maskers worden ook wel tissuemasker genoemd. Dit masker zorgt met de hoge concentratie werkzame stoffen voor populariteit.

Jetzt entdecken
 

Het geheim van asian beauty is dat elke verzorgingsroutine op elkaar is afgestemd. Voor elke verzorgingsstap is een bijbehorend product verkrijgbaar. Bij deze verzorgingsroutines wordt optimaal gebruikgemaakt van de hoogwaardige bestanddelen, en dat voor onovertroffen prijzen!

 

Verzorgingsroutine Asian Beauty

Blue Nails

1. Reinigingsolie

1. Reinigingsolie: met de reinigingsolie verwijdert u make-up zonder resten achter te laten en bereid u uw huid optimaal voor op de volgende verzorgingsstap.

Jetzt entdecken
Modern French

2. Reinigingsgel

2. Reinigingsgel: cleansers zijn onmisbaar in de Aziatische natuurlijke cosmetica. Ze verfijnen de huidtextuur langdurig en verkleinen de poriën.

Mehr erfahren!
Pastell Love

3. Peeling

3. Peeling: peelings zorgen voor een perfecte glow, maar ze moeten niet in de dagelijkse verzorgingsroutine worden opgenomen, maar niet meer dan twee keer per week worden gebruikt.

Jetzt entdecken
Bottega Veneta Illusione

4.Toner

4. Toner: de toner neemt de eigenlijke verzorging van uw huid voor zijn rekening. Bestanddelen zoals hyaluron of collageen zorgen in de toners voor optimale verzorging. Bovendien bereidt de toner de huid optimaal voor op de verzorgingsbehandeling.

Naar het product
Aqua di Parma Bergamotto di Calabria

5. Essence

5. Essence: essences hebben een dubbele werking. Ze dienen als toner en als serum. Door de hoogwaardige bestanddelen en de combinatie van toner en serum zorgen essences voor hydratatie, het repareren van de huid en voor celvernieuwing.

Ontdek nu
BOSS The Scent For Her

6. Booster

6. Booster: met boosters kunt u uw verzorgingsroutine op uw individuele behoeften afstemmen. Serums, boosters en ampullen kunnen hier bijvoorbeeld donkere plekjes in het gezicht lichter maken, de poriën verkleinen en rimpels vervagen.

Meer informatie
AsianAugenpflege

7. Oogverzorging

7. Oogverzorging: ogen zijn heel bepalend voor onze uitstraling en hebben intensieve en individuele verzorging nodig. De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan andere delen van het gezicht. Met de uiterst effectieve Aziatische oogverzorging zorgt u ervoor dat de oogcontouren soepel blijven.

Jetzt entdecken
AsianFeuchtigkeitspflege

8. Hydraterende verzorging

8. Hydraterende verzorging: de juiste vochtinbrengende crème beschermt uw huid en verzorgt haar met de benodigde bestanddelen. Ze revitaliseert en hydrateert de huid. De ideale hydraterende verzorging verschilt van persoon tot persoon.

Mehr erfahren!
Sonnenschutz

9.Bescherming tegen de zomerzon

9. Bescherming tegen de zon: en de Aziatische verzorgingsroutine wordt afgesloten met bescherming tegen de zon. In de Aziatische cosmetica is het aanbrengen van bescherming tegen de zon het geheim in elke routine, zelfs als de zon niet schijnt. Bescherm uw huid met een crème of olie tegen de gevaarlijke straling van de zon en voorkom zo huidveroudering.

Jetzt entdecken
Premiummerken
Naar het merkenoverzicht.
 
AJAX Loader