Abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, tips van experts en nog veel meer!

Menu

Parfumdreams

Adventskalender voor hem

Zijn de adventskalenders al uitverkocht? Maak je geen zorgen! Ontdek in plaats daarvan onze zorgvuldig geselecteerde cadeausets

Ontdek onze cadeausetsAdventskalenders voor mannen – 24 redenen om blij te worden

Of het nu gaat om je partner, je beste vriend of je vader: een adventskalender voor mannen is altijd een leuk cadeau voor de adventstijd. Ze zijn perfect als kleine attentie voor de kerst en de ontvanger heeft er tot aan de kerst veel plezier van. Wie houdt er nu niet van om 24 dagen achter elkaar een cadeautje te mogen openen?

De adventskalenders voor mannen van parfumdreams bevatten verschillende luxe producten in miniatuur of origineel formaat, zoals crèmes, parfums en badproducten. Ze zijn dan ook ideaal om producten uit te proberen en nieuwe favorieten te vinden.

Adventskalender voor je vriend – voor elke partner het juiste cadeau

Soms is het best lastig om een cadeau voor je partner te vinden. Met een adventskalender voor mannen doe je hem beslist een plezier. De 24 kleine verrassingen voor een verzorgde huid, gezond haar en een frisse teint maken het aftellen naar kerst nog leuker. Het is een perfect alternatief voor een standaard adventskalender met chocolade. Het dagelijks openen van een deurtje van de adventskalender is bovendien een leuk ritueel waarmee je helemaal in kerststemming komt.

Koop adventskalenders voor mannen bij parfumdreams

Ontdek bij parfumdreams adventskalenders voor iedereen. Of het nu gaat om adventskalenders voor mannen, wellness-adventskalenders: hier vind je altijd de juiste adventskalender voor de periode tot aan kerst. Verwen jezelf en je dierbaren al voor kerstavond met liefdevolle cadeaus.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube