Adventskalender voor hem

Laat je inspireren door onze adventskalenders voor hem en haar!

Achter ieder deurtje schuilt een verrassing. Laat je 24 dagen lang verbazen! Een gevarieerde selectie adventskalenders wacht erop om door jou ontdekt te worden. Wees er snel bij – onze adventskalenders zijn erg gewild. Of het nou een kalender vol met beauty-highlights, geuren of verzorgingsproducten is - hier vind je altijd het juiste product om de donkere dagen voor kerst mee te overbruggen!

Adventskalenders met make-up

Adventskalenders met verzorgingsproducten

Adventskalenders met natuurlijke cosmetica & wellness

Adventskalenders voor de man – een ware gentleman waardig!

De adventskalender voor mannen heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Want ook mannen vinden het leuk om in de aanloop naar kerst een kleine attentie te krijgen. Daarbij is er voor ieder type man, iedere voorkeur en ieder budget een passende adventskalender. Ontdek 24 kleine verrassingen voor een verzorgde huid, gezond haar en een frisse teint. Onze adventskalenders voor mannen bevatten hoogwaardige producten op het gebied van lichaamsverzorging en parfum.

Adventskalenders voor de vriend – groot assortiment voor ieder type man

Tot de populairste adventskalenders voor de vriend behoort gegarandeerd nog steeds de klassieke variant met chocolade. Maar wat dacht je ervan om dit jaar eens voor een mannen adventskalender met parfum te gaan? Die zijn handig, omdat ze de ontvanger de mogelijkheid bieden om verschillende geuren te testen en nieuwe favorieten te ontdekken. Andere adventskalenders voor de man bevatten bijvoorbeeld hoogwaardige beautyproducten, zoals douchegel en ontspannende massageaccessoires of voedende crèmes of serums die de gezichtshuid en baard verwennen. Ook heerlijk geurende badessences om samen in bad van te genieten kunnen achter een deurtje schuilgaan. Een adventskalender voor mannen is meteen een uitnodiging om iets nieuws te ontdekken!

Adventskalenders voor mannen met parfum en lichaamsverzorgingsproducten – elke dag een feestje

Het elke dag opnieuw openen van een nieuw deurtje van de adventskalender maakt het kind in ons wakker en tovert elke dag een lach op ons gezicht. Voor stellen en gezinnen kan dit zomaar een gezamenlijk ritueel in de adventstijd worden. Voor wie zijn kalender aan de ontbijttafel opent, zonder gezelschap van anderen, kan dit een moment van bezinning zijn en een dagelijkse kleine luxe in de aanloop naar kerst.