parfumdreams presenteert: we vieren de maand van de Maagd

Typische karaktereigenschappen van de Maagd zijn plichtsbesef, eerlijkheid, flexibiliteit en kritisch kunnen zijn. We vieren het sterrenbeeld Maagd van 24-08-2021 tot 23-09-2021!

 

Must-Haves

Eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd:

 

Maagden zijn mensen met plichtsbesef en een scherpe geest. Ze vertrouwen op hun verstand en nemen niet graag risico's.

Ze hebben een onstilbare honger naar kennis! Maagden zijn intelligent, nieuwsgierig en staan altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Niet op tijd komen is iets wat dit sterrenbeeld helemaal niet kan verdragen, want de Maagd is zelf heel goed georganiseerd en komt afspraken altijd na.

Maagden zijn veeleisend in de liefde. Ze hebben iemand aan hun zijde nodig die gedistingeerd en elegant en zich met hun niveau kan meten.

Een zwakte van de Maagd is dat ze in zichzelf gekeerd kunnen zijn. Daardoor lijken ze soms achterdochtig en kritisch.

Het perfectionisme in het dagelijks leven kan ertoe leiden dat de Maagd als verkrampt en bekrompen overkomt.

Als u het vertrouwen van een Maagd wint, kunt u altijd of hem of haar rekenen!

 

It's a match!

 

Maagd – vrouw

Vrouwelijke Maagden zijn gelukkig als hun leven helemaal in balans is. Hun organisatietalent is indrukwekkend: of het nu om familie-activiteiten, hobby's of vrienden gaat, ze hebben voor alles tijd. Een sterke schouder aan haar zijde maakt haar nog zelfverzekerder en completer. Als u haar vertrouwen gewonnen heeft, is ze trouw en vol passie!

Ontdek nu
 
 

Maagd – man

Mannelijke Maagden kijken de kat uit de boom. Ze analyseren elke situatie tot in detail, of het nu om hun werk of om de keuze van hun partner gaat. Als een mannelijke Maagd zijn levenspartner heeft gevonden, stapt hij graag in het huwelijksbootje! Een trouwe en betrouwbare partner voor het leven.

Ontdek nu