parfumdreams presenteert: we vieren de maand van de stier

Enkele typische karaktereigenschappen van de stier zijn een groot zelfbewustzijn en betrouwbaarheid. Zijn element is de aarde en de heersende planeet is Venus. In de periode van 21-4 – 20-5 willen we dit unieke sterrenbeeld met jou vieren. Daarom hebben we enkele must-have-producten geselecteerd die je zelfbewustzijn nog meer onderstrepen!

Must-Haves

Eigenschappen van het sterrenbeeld stier:

stieren zijn ware organisatietalenten.

Ze zijn energiek, maar tegelijkertijd kunnen stieren ook de rust bewaren.

De tweede naam van de stier is geduld.

Stieren zijn verbonden met de natuur en houden van de rust van de natuur. Sommige stieren zijn zelfs enthousiaste tuiniers.

Ze zetten zich graag in voor hun medemensen en hun familie en staan bekend als zeer loyaal.

It's a match!

Stier – vrouw

De vrouwelijke stier is de vrouwelijkheid zelf – ze toont graag haar emoties, maar kan ook zeer gepassioneerd zijn. Ze is altijd in voor iets leuks en is daardoor de perfecte beste vriendin! Ze is graag creatief en heeft een goed gevoel voor kleuren en vormen.

Stier – man

De mannelijke stier weet hoe hij zich moet presenteren! Hij ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en houdt zijn doelen goed voor ogen. Hij houdt van de natuur en is daardoor de perfecte partner voor een boswandeling. De mannelijke stier is gevoelig in de liefde, maar kan ook zeer eigenzinnig zijn.