parfumdreams presenteert: we vieren de maand van de tweelingen

In de periode van 21-5 – 21-06 willen we het sterrenbeeld tweelingen met jou vieren! Het element ervan is lucht en de heersende planeet is Mercurius. Tweelingen houden ervan om altijd up-to-date te zijn. We hebben daarom een mooie selectie van nieuwe items en onze all-time favorieten voor je samengesteld!

Must-Haves

Eigenschappen van het sterrenbeeld tweelingen:

Tweelingen hebben uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot gevoel voor humor.

Ze houden er niet van zich te vervelen, dus bij dit sterrenbeeld is actie altijd gegarandeerd.

Tweelingen staan te boek als echte talenten op het gebied van multitasken.

Ze staan open voor nieuwe en onbekende dingen.

Twee persoonlijkheden in een: een tweeling weet vaak zelf niet wat hij het volgende moment gaat doen.

It's a match!

Tweelingen – vrouw

De vrouwelijke tweeling is levenslustig en zit vol energie. Voor haar geldt dat er altijd wat te doen moet zijn en ze vindt het erg fijn om met anderen contact te hebben. De vrouwelijke tweeling is een meesteres in communiceren en weet op elk feestje voor een goede sfeer te zorgen. Maar ga geen discussie met haar aan! Ze heeft namelijk altijd spitsvondige argumenten paraat. De vrouwelijke tweeling heeft altijd haar doel voor ogen en weet precies wat ze in het leven wil bereiken.

Tweelingen – man

Met een mannelijke tweeling is alles telkens een verrassing. Hij is zeer spontaan en weet soms niet wat hij het volgende moment gaat doen. Hij heeft moeite met routine en heeft altijd afwisseling nodig. Nieuwe en onbekende dingen boeien hem en hij is altijd blij met nieuwe uitdagingen in het leven. Daar plukt hij ook de vruchten van in zijn beroepsleven. De tweeling is een goede projectmanager die zich door geen enkele uitdaging laat afschrikken.