parfumdreams Winter Wonderland

Winterse tijden bij parfumdreams: Onze productaanbevelingen voor het koude winterseizoen!

Baby, it's cold outside! Vind de juiste keuze om uw huid te beschermen en extra veel zorg te bieden, zelfs bij de ijzige temperaturen. Verwen uzelf met uw persoonlijke favoriete producten en straal met warme looks, zelfs bij koude temperaturen!

 

Winterse favorieten

Winter -Inspiration

selfcare

Self-Care

Meer informatie!
treatyourself

Treat yourself

Alle producten weergeven
Pflegeprodukte

Winter -Merk

Ontdek nu

Winter -Essentials

parfumdreams presenteert: Onze verzorgings-guide voor de koude winterdagen!

De dagen worden korter, de temperaturen koeler - de winter staat voor de deur. Droge en gebarsten huid zijn niet ongewoon in deze tijd van het jaar. Bereid daarom uw huid voor op de komende wintermaanden en biedt hem voldoende vocht. Ontdek onze verzorgings-guides en vind de juiste essentials voor uw winterse verzorging.
Naar de Winter verzorgingsgids

Lippenpflege

lipverzorging

Bescherm uw lippen tijdens de koude wintermaanden. Met de Eight Hour Lip Protection Stick van Elizabeth Arden worden uw lippen tot wel 8 uur beschermd en verzorgd. Bovendien beschermt de lippenstift tegen schadelijke UV-stralen en biedt uw lippen voldoende vocht.

Naar de lipverzorging-Producten
Zu den Gesichtspflege-Produkten

Gezichtsverzorging

De Glow Formula Skin Hydrator van het merk Kiehl’s zorgt met 95% natuurlijke bestanddelen voor een stralende teint. Vooral bij ijzige temperaturen bieden de granaatappelextracten en waardevolle mineralen een antioxidatieve bescherming voor uw huid en bieden voldoende vocht.

Naar de Gezichtsverzorging-Producten
Zu den Haarpflege-Produkten

Haarverzorging

Het perfecte product voor uw wekelijkse haarritueel. Met ayurvedische bestanddelen zorgt u ervoor dat uw hoofdhuid ontspant en stress wordt tegengegaan. Masseer u het HoliRoots Hair Oil van Fable & Mane voor het wassen in de haren en zorg voor een gezonde hoofdhuid en krachtige haarwortels.

Naar de haarverzorgingsproducten
Zu den Handpflege-Produkten

Zachte handen

Een compleet verwenprogramma belooft u de handcrème Om verliefd op te worden van L’ Occitane. Melk en amandelolie worden gecombineerd, waardoor een romige textuur ontstaat, die uw handen urenlang voorzien van vocht. De ideale begeleider voor de koude wintertijd, om uw handen er prachtig jeugdig en verzorgd uit te laten zien!

Naar de handverzorging-Producten

Onze aanbevelingen