parfumdreams presenteert scandi beauty

Met Scandinavische beauty naar natuurlijke schoonheid

Scandinavische cosmetica- en verzorgingsproducten zijn perfect voor u, als u interesse hebt in natuurlijke ingrediënten en kwaliteit. Bij scandi beauty wordt erop gelet met welke stoffen uw huid- en haartype goed samengaan. Vooral extracten uit de lokale natuur worden al eeuwenlang gebruikt. Daarom vindt u in Scandinavische producten vaak bestanddelen als algen, zeezout, duinkruiden of bos- of weidebloemen.

 
Pflege

Scandinavische verzorgingsproducten

Lichaamsverzorging
Makeup

Scandinavische lichaamsverzorging

Scandinavische lichaamsverzorging
Geschenksets

Scandi hair

Scandy Hair

De perfecte Scandinavische verzorgingsroutine

Het is belangrijk uw lichaam, huid en haren met passende producten in de juiste volgorde te verzorgen. Bij scandi beauty wordt een passende verzorgingsroutine gecreëerd waarbij alle elementen op elkaar zijn afgestemd. De scandi beauty is gebaseerd op gemak.

Blue Nails

1. Reiniging

Ondanks de koude en vochtige lucht in het hoge noorden staan Scandinavische cosmetica bekend om hun onberispelijke huid. Het is daarom erg belangrijk om ‘s morgens en ‘s avonds uw huid op de juiste manier te reinigen. Al na een of twee weken kunnen peelings en gezichtsmaskers worden gebruikt om uw huid een verzorgingsboost te geven. Was ook uw haren met een bijpassend product. Om ook uw handen schoon te houden, kiest u voor natuurlijke zeep met verzorgende bestanddelen.

Jetzt entdecken
Modern French

2. Verzorging

De volgende stap leidt naar een gezonde teint. Breng de verzorging 's morgens en ‘s avonds meteen na het reinigen van de huid aan en stem het product af op uw huidtype. Serums en gelgebaseerde verzorgingsproducten gelden als lichte verzorging voor elke dag en als ondergrond voor make-up. Voor de zeer droge en gestreste huid bevelen we ‘s avonds een verzorgende en intensieve crème aan. Natuurlijk geldt dit eveneens voor de verzorging van handen en voeten. In Scandinavië gaat men voor gezonde en volle haren. Om dit te bereiken worden vaak conditioners ingezet. Voor de ideale haarverzorging gebruikt u elke een tot twee weken een haarmasker of een haarkuur.

Mehr erfahren!
Pastell Love

3. Styling

Nu leggen we de focus op styling. De Scandinavische look overtuigt met een frisse natuurlijkheid. Een los en open kapsel, lichte dagelijkse make-up en verzorgde handen zijn kenmerken van ‘scandi beauty’. Ze durven kleur op hun lippen en nagels te dragen.

Jetzt entdecken
Scandy Beauty Highlight

Foreo UFO Mini 2

Het UFO™ 2 Mini werd speciaal ontwikkeld voor een snelle maskerbehandeling. In slechts 90 seconden wordt uw huid beter, strakker en jonger en voelt ongelooflijk goed. Zachte pulsaties verbeteren de opname van de bestanddelen. 8 ledlampjes revitaliseren de huid. De ultrasnelle opwarming tot 45 °C bereidt de huid voor en opent de poriën. Er zijn voorgeprogrammeerde behandelingen in de app beschikbaar voor elk type, elke leeftijd en elk huidprobleem.
Ontdek nu