Dag van de Kus bij parfumdreams

Onze highlights voor de perfecte kusmond

Kussen maakt gelukkig! Of het nu gaat om een echte kus, een virtuele kus, een luchtkus of een handkus, in veel culturen is de kus een uiting van liefde en vriendschap. Bovendien komen er bij een kus gelukshormonen vrij. Bedelf je dierbaren daarom gerust onder de kussen. Erg belangrijk daarbij: fluweelzachte lippen en een longlasting lippenstift. Wij hebben onze favoriete producten voor onweerstaanbare lippen voor je op een rijtje gezet. En daarnaast geven we je enkele tips van experts voor de perfecte kusmond.

Must-haves voor de perfecte kusmondVoor longlasting lippenstift zijn er drie must-haves: concealer, lipliner en highlighter

 

De concealer is de perfecte basis voor je lippenstift. Hij zorgt er namelijk voor dat je lippenstift langer blijft zitten en zich niet ophoopt in je mondhoeken. Bovendien laat concealer de kleur van je lippenstift echt stralen en laat hij je lippen voller lijken. Breng de concealer met een kwast op het midden van je lippen aan en blend hem vervolgens.

 


Onze must-haves voor betoverende lippen

 

Omlijn de buitenste rand van je lippen met de lipliner. Om je lippen voller te laten lijken, mag je wel wat buiten de rand van je natuurlijke liplijn gaan. Zorg er wel voor dat de kleur overeenkomt met die van de lippenstift en deze niet overheerst. De lipliner voorkomt dat de lippenstift uitloopt en zorgt ervoor dat deze beter blijft zitten.

 


Onze favorieten voor de Dag van de Kus

 

Highlighter kan dunne lippen er voller uit laten zien. Maak het middelste gedeelte boven je lippenhart donkerder en accentueer de lichtere delen met highlighter. Deze truc zorgt meteen voor meer volume. Om dit effect te versterken gebruik je concealer onder je highlighter.

 
Ontdek nog meer producten