Een kus zegt meer dan duizend woorden

Kusjes, geluk en stralende lippen: op 6 juli vieren we de Internationale Dag van de Kus. In veel culturen is de kus het symbool van liefde en genegenheid. Tegelijkertijd komen er bij het zoenen gelukshormonen vrij en wordt er in de hersenen een waar vuurwerk afgestoken. Voor onweerstaanbare lippen hebben we een aantal favoriete producten samengesteld. Daarnaast vind je bijzondere parfums en verzorgingsproducten voor een door de zon gekuste huid, want bescherming tegen de zon is net zo belangrijk als de perfecte kus. Ontdek onze aanbevelingen voor een stralende en verzorgde teint.

Make-upproducten om er tijdens een date perfect uit te zien

 

Geniet omgeven door verleidelijke geuren van intense momenten om te kussen.

Een parfum kan een speciale sfeer creëren en emoties oproepen. Met onze geurtips willen we je helpen een geur te kiezen die jouw passie weerspiegelt. Ma Vie Pour Femme van Hugo Boss straalt kracht en elegantie uit, terwijl Daisy Love van Marc Jacobs betovert met speelse romantiek. Voor een sensuele uitstraling raden we Roses de Chloé aan, een verfijnde compositie van rozenblaadjes die de perfecte ambiance voor een onvergetelijke kus creëert.

 

Ons highlight voor een huid die veel in de zon is

Lancaster staat bekend om kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten die je huid beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en tegelijkertijd zorgen voor een gezonde, stralend bruine teint. Zo kun je tijdens je date in de buitenlucht onbezorgd genieten van de zon en je volledig concentreren op de romantische momenten.
Ontdek Lancaster

Ontdek nog meer producten