Neem de nieuwsbrief en bespaar 21%**

Menu

Parfumdreams

Make-up-inspiratie voor Halloween

Zo maak je 3 eenvoudige make-up-looks voor Halloween

Halloween is het hoogtepunt van het jaar voor make-upliefhebbers. Op deze dag kunnen we ons uitleven met uitgebreide creaties en kleur op ons gezicht. Wij laten je drie gemakkelijk te creëren Halloween-looks zien waarvoor je niet per se een kostuum of veel schminkvaardigheden nodig hebt.

Make-up-look voor Halloween: spider eye

Met deze look zie je er sexy en mysterieus uit: breng een donkere oogschaduw aan op het bewegende ooglid en blend hem tot over de arcadeboog. Breng de oogschaduw ook op de rand van je onderste ooglid aan.

Teken met een zwart kohlpotlood griezelige spinnenpoten rond je oog. Voor een cool 3D-effect breng je met oogschaduw een subtiele schaduw onder iedere spinnenpoot aan. Teken met witte eyeliner nog kleine accentjes op de diepzwarte poten. Nog even blenden en klaar is je superenge spiderlook voor Halloween.

Tip: pep je look op met een mix van metallic oogschaduw in je favoriete kleuren, bijvoorbeeld zilver, donkerblauw en lila.

Make-up-look voor Halloween: horrorclown

Verander je gezicht met een goede foundation in de perfecte basis voor die super creepy horrorclown-look. Met een oogschaduwprimer breng je de basis aan voor een ongebruikelijke combi van oogschaduw in dieproze. Blend de oogschaduw tot aan je wenkbrauwen en sla de rand van je onderste ooglid daarbij niet over. Glitter op je oogleden geeft je de perfecte look voor een feestje.

Trek met een kohlpotlood twee verticale lijnen vanaf het midden van je voorhoofd over je ogen en je wangen. Blend ze goed, en je masker is helemaal perfect. Glossy lippen en rouge op je wangen zijn de finishing touch van deze make-up voor Halloween.

Make-up-look voor Halloween: doodshoofd

Voor deze wel heel bijzondere look in de indrukwekkende stijl van Tate Langdon heb je tijd nodig en een vaste hand. Met een lichte foundation en gezichtspoeder maak je je gezicht bleek. Het doodshoofd teken je met een zwart oogschaduwpotlood.

Begin met de hoofdlijnen voor je je op de details richt en vul de vlakken op de neus en rond de ogen met zwarte make-up en een dun penseel met een goede punt. Merk je bij het tekenen dat je oogschaduwpotlood bot wordt, slijp het dan meteen. Met ieder lijntje lijk je meer op de geheimzinnige psychiatrische patiënt. Zo word je de ster op iedere Halloween-party.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube