Brand of the month bij parfumdreams

Onze brand of the month in november is Lancôme!

Lancôme belichaamt de Franse elegantie en schoonheid! Al meer dan 75 jaar zorgt Lancôme voor de Franse touch met het beste uit de wetenschap en onderzoek. Geurklassiekers zoals La Vie est Belle, Idôle en Trésor hebben het hart van de vrouw weten te veroveren. Accentueer uw persoonlijkheid en uniciteit met onze favoriete producten van Lancôme.

 
 

Luxueuze damesgeuren

Ontdek nu
 
 

Luxueuze verzorgingsproducten

Ontdek nu
 

Verzorgingsroutine van Lancôme

Stem uw verzorgingsroutines op elkaar af! Met onze productaanbevelingen van Lancôme creëert u een unieke verzorgingsroutine voor uzelf en geeft u uw huid waardevolle ingrediënten.

Lancôme Hydra Zen

Lancôme Hydra Zen

Gun uw huid na de reiniging een extra portie verzorging met Hydra Zen-dagcrème van Lancôme. Intensieve hydratatie van een zeer effectief plantenextract voor alle huidtypen, zodat de koude lucht geen schijn van kans krijgt.

Ontdek nu
Lancôme Tonique Comfort

Lancôme Tonique Comfort

Juist tijdens de eerste koude dagen wordt onze huid droger en heeft hij een extra zachte reiniging nodig. Terwijl u uw huid reinigt met Tonique Confort van Lancôme, wordt uw huid gehydrateerd en verzorgd.

Ontdek nu
Lancôme Rénergie Yeux

Lancôme Rénergie Yeaux

Voorkom rimpels en een droge huid, wanneer u de huid rondom uw ogen extra verzorgt. De oogcrème Régergie Yeux van Lancôme hydrateert de huid rond de ogen royaal en trekt desondanks snel in.

Ontdek nu

Inspiratie Lancôme-make-up

Zorg voor een adembenemende make-uplook! met onze hoogwaardige make-upfavorieten accentueert u uw schoonheid en eigenheid. Met de volgende producten maakt Lancôme een perfecte teint en een voortreffelijke uitstraling mogelijk.

Lancôme Hydra Zen

Lancôme Teint Visionnaire

In twee stappen een vlekkeloze huid met Foundation Teint Visionnaire van Lancôme. Camoufleer eerst oneffenheden en wallen met de correctievloeistof in het deksel. Breng vervolgens vloeibare make-up aan om een gelijkmatige en effen teint te krijgen en rode vlekken tijdens de koude dagen te maskeren.

Ontdek nu
Lancôme Tonique Comfort

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Waterproof

Zorg voor een adembenemende oogopslag met Hypnôse Doll Eyes Mascara van Lancôme. Met de neiuwe borsteltechniek voor lange, zwarte wimpers hypnotiseert u uw omgeving als een pop.

Ontdek nu
Lancôme Rénergie Yeaux

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Ink

Betover uw lippen met L’Absolu Rouge Drama Ink van Lancôme, zodat iedereen u wilt kussen. Maak uw make-uplook voor de koude dagen helemaal af met opvallend rode lippen en geniet van het aangename draagcomfort.

Ontdek nu
Premiummerken
Naar het merkenoverzicht.