Brand of the month bij parfumdreams

Isadora is in augustus onze brand of the month!

Quality beauty that cares – het Zweedse merk wil iedereen de mogelijkheid bieden om zijn individuele schoonheid te benadrukken! Isadora legt al sinds de eerste dag de focus op het aanbieden van parfumvrije, dierproefvrije en klinisch geteste producten en wil daarbij aan de hoogste normen in de branche voldoen.

 
 

Pretty Eyes

Ontdek nu
 
 

It's all about the teint

Ontdek nu
 
 

Catchy Lips

Ontdek nu
 
 

Summer Nails

Ontdek nu
 

Must-Haves

Oogmake-up van Isadora

Een blik die alles zegt! Met Isadora’s cosmetische producten voor de ogen kiest u voor uitstekende huidvriendelijkheid en -verzorging. Met uw persoonlijke favorieten creëert u een natuurlijke of extravagante look voor uw oogmake-up. Klik door de populaire oogschaduw, eyeliners en wenkbrauwproducten!

Lipmake-up van Isadora

Het gevarieerde assortiment lipproducten garandeert dat u voor elke glimlach een andere kleur kunt kiezen. Prachtige kleuren en een buitengewone verzorging verwennen uw kusmond. Met de verzorgende lipgloss, lippenstiften en lipliners maakt u indruk!

Make-up voor het gezicht

Ontdek nu de concealer, moisturizer, foundation, primer en nog veel meer. Het assortiment van Isadora is de perfecte basis voor een mooie huid – de speciaal geselecteerde en beschermende bestanddelen passen zich individueel aan uw levensstijl aan.

Nagelmake-up van Isadora

Zorg voor gezonde en sterke nagels! Innovatieve formules verzorgen uw nagels op een unieke manier – en een extra breed borsteltje maakt het aanbrengen bijzonder gemakkelijk. Vind bij ons uw favoriete nagellak van Isadora!