Slechts 48 uur! -22%* korting

Menu

Parfumdreams

Wereld Oceanen Dag bij parfumdreams

Minder plastic, meer beauty!

De oceaan vraagt al heel lang om onze hulp. Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag! Deze dag vraagt aandacht voor de vervuiling van de oceanen en draagt bij aan de uitvoering van de wereldwijde doelen voor duurzame ontwikkeling. Een kleine bijdrage is meer dan geen bijdrage. Daarom presenteren wij vandaag producten waarmee we ons plastic afval zo klein mogelijk houden en ons gezamenlijk kunnen inzetten voor de longen van onze planeet.

Onze favorieten op het gebied van duurzaamheid

Onze aanbevelingen voor Wereld Oceaan Dag

Samen houden we de zee schoon

De levende organismen in zeeën zien ons plastic afval aan voor voedsel. Schildpadden eten microplastics in plaats van kwallen en vissen zwemmen in de Stille Oceaan in plasticsoep vol chemicaliën en pesticiden. We weten allemaal dat deze stoffen niet in de oceaan thuishoren. Samen kunnen we ernaar toewerken om in ons huishouden het plastic afval tot een minimum te beperken.

Gebruik navulproducten om plastic te sparen en onze oceanen te beschermen!

Het motto van vandaag: bescherm wat je lief is! Om vandaag aan onze oceanen te denken en een kleine bijdrage te leveren tegen de vervuiling ervan, stellen we de producten voor waarmee je wat plastic afval kunt redden. Je kunt de verpakking later gemakkelijk bijvullen en hoeft niet steeds een nieuwe fles te bestellen!

Met onze tips voor Wereld Oceanen Dag

Begin met het goed scheiden van afval. Let erop dat je de verschillende delen van een verpakking goed scheidt. Gooi bijvoorbeeld het deksel van een Tetra Pak apart weg. Gebruik geen wegwerpproducten en ga voor producten die meerdere keren kunnen worden gebruikt. We bieden ook veel producten aan die kunnen worden nagevuld. Je kunt bij het douchen plastic vermijden door vaste zeep en shampoo te gebruiken. Tip: bij STOP THE WATER WHILE USING ME is er ook een Cleansing Bar voor je gezicht. Zo nemen we samen de stap naar een schone oceaan.

Unsere Auswahl zum World Ocean Day

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 31-05-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube