Wereld Oceanen Dag bij parfumdreams

Minder plastic, meer beauty!

 
€ 20,00 *
 
Voucher garanderen
* Minimale bestelwaarde € 100
Geldig tot en met 08.06.2022

De oceaan vraagt al heel lang om onze hulp. Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag! Deze dag vraagt aandacht voor de vervuiling van de oceanen en draagt bij aan de uitvoering van de wereldwijde doelen voor duurzame ontwikkeling. Een kleine bijdrage is meer dan geen bijdrage. Daarom presenteren wij vandaag producten waarmee we ons plastic afval zo klein mogelijk houden en ons gezamenlijk kunnen inzetten voor de longen van onze planeet.

Onze favorieten op het gebied van duurzaamheid

Onze aanbevelingen voor Wereld Oceaan Dag

Het Zweedse merk voor professionele, veganistische haarverzorging Maria Nila werkt samen met Ocean Waste Plastic om een 100% duurzame verpakking te ontwikkelen waarbij uitsluitend plastic uit de oceaan wordt gebruikt en 959.000 flessen worden gerecycled, en die 98 % natuurlijke ingrediënten van biologische teelt bevat. De Sheer Silver conditioner laat je haar weer glanzen en zorgt ervoor dat de onaantrekkelijke gele tint eenvoudig uit het haar te wassen is.

Een gezichtsverzorging met boerenkool- en peterselie-extract, die glanst met anti-oxiderende en kalmerende eigenschappen. Groene mineraalaarde absorbeert bovendien overtollige talg. Met het praktische en milieuvriendelijke navulzakje bespaart de Parsley Kale Detox Face Mask Refill 80% aan plastic afval.

Biotherm zet zich intensief in voor de bescherming van de oceanen. Water is immers al sinds 1950 de belangrijkste bron en inspiratie voor de producten van het merk. Om de oceanen nog meer tegen plasticvervuiling te beschermen, worden de flessen van Lait Corporel voortaan gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn ze zelf 100% te recyclen.

 

Samen houden we de zee schoon

De levende organismen in zeeën zien ons plastic afval aan voor voedsel. Schildpadden eten microplastics in plaats van kwallen en vissen zwemmen in de Stille Oceaan in plasticsoep vol chemicaliën en pesticiden. We weten allemaal dat deze stoffen niet in de oceaan thuishoren. Samen kunnen we ernaar toewerken om in ons huishouden het plastic afval tot een minimum te beperken.

 

Gebruik navulproducten om plastic te sparen en onze oceanen te beschermen!

Het motto van vandaag: bescherm wat je lief is! Om vandaag aan onze oceanen te denken en een kleine bijdrage te leveren tegen de vervuiling ervan, stellen we de producten voor waarmee je wat plastic afval kunt redden. Je kunt de verpakking later gemakkelijk bijvullen en hoeft niet steeds een nieuwe fles te bestellen!

Met onze tips voor Wereld Oceanen Dag

Begin met het goed scheiden van afval. Let erop dat je de verschillende delen van een verpakking goed scheidt. Gooi bijvoorbeeld het deksel van een Tetra Pak apart weg. Gebruik geen wegwerpproducten en ga voor producten die meerdere keren kunnen worden gebruikt. We bieden ook veel producten aan die kunnen worden nagevuld. Je kunt bij het douchen plastic vermijden door vaste zeep en shampoo te gebruiken. Tip: bij STOP THE WATER WHILE USING ME is er ook een Cleansing Bar voor je gezicht. Zo nemen we samen de stap naar een schone oceaan.

Unsere Auswahl zum World Ocean Day