Time to relax

Bespaar 20%* op je essentials voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging!

Laat alle beslommeringen van de dag voor wat ze zijn en haal een echt gevoel van wellness in huis! Sfeervolle muziek en geurkaarsen toveren je badkamer om in een oase van wellness met een unieke weldadige sfeer! We laten je de perfecte must haves voor gezicht, lichaam en haar zien, om de tijd voor jezelf onvergetelijk te maken. Tegelijkertijd bespaar je 20%* op gezichts-, lichaams- en haarverzorging!

Onze tips om te ontspannen!

Wellness-Guide

Overdag last van stress? We hebben een kleine wellnessgids voor je samengesteld: breng je favoriete haarmakser aan en bedek je haar met een handdoek! De warmte zorgt ervoor dat het masker beter intrekt. Zo krijg je een perfect eindresultaat. Ook je gezichtshuid heeft voldoende verzorging nodig om er stralend mooi te kunnen uitzien! Neem even de tijd voor jezelf als het haar- en gezichtsmasker hun werk doen. Onze tip is om een korte yogaoefening te doen of een warm bad te nemen!
Ontdek nu

Verwen je huid met een hydraterende bodylotion voor een nog frisser en weldadiger gevoel! Onze tip: combineer het insmeren van de crème met een lichte massage om de doorbloeding te stimuleren en te zorgen voor een gezonde en strak uitziende huid.
Meer informatie

Onze bestsellers