Verzorging voor 50 jaar en ouder

Stap 1 Gezicht reinigen: de rijpe huid moet met een milde gezichtsreiniger worden behandeld die de natuurlijke oliën van de huid niet onttrekt en die de droge en gevoelige huid niet irriteert.
Ontdek nu

Stap 2 Gezichtshuid peelen: inderdaad, peelen! Maar overdrijf het niet. Dode huidcellen kunnen met zachte peelings met kalmerende ingrediënten als ceramiden en kamille worden verwijderd.
Ontdek nu

Stap 3 Gezichtsmassage: zeer transformatief voor een zuivere huid. Modelleert de gezichtsspieren (wangen en kaak) en vermindert vochtophopingen, verbetert de doorbloeding, stimuleert nieuwe celgroei, maakt het weefsel strak en bevordert de collageenproductie. Je kunt masseren met je vingertoppen of met een apparaat voor stimulering van het bindweefsel.
Ontdek nu

Stap 4 Hydratatie: hydratatie, hydratatie en nog eens hydratatie! Fijne lijntjes en diepe rimpels worden vanwege het afnemende percentage hyaluron steeds duidelijker zichtbaar. Het is daarom nodig dat hyaluronzuur in de crèmes en serums aanwezig is om zo het celvocht weer aan te vullen en op te slaan.
Ontdek nu

Stap 5 De strijd aangaan met rimpels en hyperpigmentatie: het wondermiddel en de werkzame stof hiervoor is retinol! Bij het aanbrengen op de huid bevordert het ingrediënt huidvernieuwing en maakt het de huidskleur lichter. Daarnaast ondersteunt retinol de collageenproductie.
Ontdek nu

Stap 6 Gezichtsmaskers: gezichtsmaskers zorgen voor wat extra vocht! Als je voor een bijzondere gelegenheid een gladdere en strakkere teint wilt hebben, raden we je aan een masker te gebruiken die je huid strakker maakt. Tegen zwellingen kunnen het beste verkoelende maskers worden gebruikt.
Ontdek nu