Verzorging voor 30 jaar en ouder

Stap 1 Een goede nachtrust: geef je huid de tijd om tot rust te komen – dat maakt je huid zachter en fitter.
Ontdek nu

Stap 2 Gezichtshuid peelen: inderdaad, peelen! Maar overdrijf het niet. Dode huidcellen kunnen met zachte peelings met kalmerende ingrediënten als ceramiden en kamille worden verwijderd.
Ontdek nu

Stap 3 Gezichtsmassage: zeer transformatief voor een zuivere huid. Modelleert de gezichtsspieren (wangen en kaak) en vermindert vochtophopingen, verbetert de doorbloeding, stimuleert nieuwe celgroei, maakt het weefsel strak en bevordert de collageenproductie. Je kunt masseren met je vingertoppen of met een apparaat voor stimulering van het bindweefsel.
Ontdek nu

Stap 4 Hydratatie: hydratatie, hydratatie en nog eens hydratatie! Fijne lijntjes en diepe rimpels worden vanwege het afnemende percentage hyaluron steeds duidelijker zichtbaar. Het is daarom nodig dat hyaluronzuur in de crèmes en serums aanwezig is om zo het celvocht weer aan te vullen en op te slaan.
Ontdek nu

Stap 5 De strijd aangaan met rimpels en hyperpigmentatie: het wondermiddel en de werkzame stof hiervoor is retinol! Bij het aanbrengen op de huid bevordert het ingrediënt huidvernieuwing en maakt het de huidskleur lichter. Daarnaast ondersteunt retinol de collageenproductie.
Ontdek nu