Verzorging voor de man

Het is voor de man beduidend makkelijker om zijn verzorgingsritueel te optimaliseren. De mannenhuid is dikker, produceert meer collageen en slaat ook effectiever vocht op. Desalniettemin heeft de mannenhuid ook last van de invloeden van buitenaf. De talgkliertjes van de mannenhuid zijn duidelijk actiever – dit leidt tot een vette huid. De man moet dit met een optimaal verzorgingsritueel tegengaan om verstopte poriën, puistjes en acne te vermijden.

Stap 1 Gezicht reinigen: Het reinigen van het gezicht in de ochtend en 's avonds voor het slapen gaan is van essentieel belang. In de ochtend bereid je je huid voor op de invloeden van buitenaf en 's avonds zorg je dat ziektekiemen en bacteriën geen kans krijgen.
Ontdek nu

Stap 2 Hydraterende verzorging: 's avonds kun je een intensieve vochtinbrengende gezichtsverzorging op je gezicht aanbrengen.
Ontdek nu

Stap 3 Voedende reiniger: reinigen en voeden – voorzie je huid van alle voor je huidtype benodigde voedingsstoffen en antioxidanten.
Ontdek nu

Stap 4 Peeling: je kunt je huid één keer per week met een peeling behandelen. Zo zorg je voor een extra strakke huid.
Ontdek nu

Stap 5 Oogcrèmes: de huid rondom de ogen is ook bij mannen dunner en gevoeliger en raakt snel de elasticiteit kwijt. De man moet dit ook met speciale producten tegengaan, omdat gezichtscrème niet voldoende is. Ingrediënten zoals hyaluron, panthenol en glycerine zorgen dat het gebied rondom de ogen zeer goed wordt gehydrateerd, dat oneffenheden worden verminderd en dat rimpels worden voorkomen.
Ontdek nu