Profiteer nu van wel € 20* korting op je beauty-aankoop en gun jezelf iets goeds!

Even tijd voor jezelf nemen en jezelf verwennen is iets wat veel mensen te weinig doen. Daarom hier een reminder: neem tijd voor jezelf, want alleen dan kun je tot rust komen en weer nieuwe energie opdoen! Met onze beauty-highlights kun je je huid en haar verwennen en zo jezelf wat me-time gunnen.

 
€ 10,00 *
 
Nu besparen!
* Minimale bestelwaarde € 65
Geldig tot en met 30.05.2022
 
€ 15,00 *
 
Nu besparen!
* Minimale bestelwaarde € 85
Geldig tot en met 30.05.2022
 
€ 20,00 *
 
Nu besparen!
* Minimale bestelwaarde € 100
Geldig tot en met 30.05.2022

Onze aanbevelingen

Geuren

Huidverzorging

Haarverzorging

Onze bestsellers

Moon Spa Night Cream

In één nacht een mooie huid? Dat hoeft geen droom te blijven, want de innovatieve Moon Spa Night Cream van Yope herstelt en ontspant de huid terwijl je slaapt, en laat je de dag beginnen met een heerlijk huidgevoel. Daarbij is deze huidverzorging volledig veganistisch en bestaat hij voor 97% uit natuurlijke bestanddelen, die je huid de voedingsstoffen geven die ze nodig heeft – perfect om iets goeds te doen voor jezelf en jezelf te verwennen.
Ontdek nu

Foreo Luna 2

Gezichtsreiniging en antirimpelmassage in één? Daarvoor adviseren wij je de 100% waterdichte, intelligente, elektrische reinigings- en gezichtsmassageborstel Luna van Foreo, die overtollig vet, dode huidcellen en vastzittend vuil in slechts 60 seconden verwijdert en je huid bovendien in topvorm houdt. Een reinigend wellnessgevoel voor thuis!
Meer informatie

Nieuw bij Parfumdreams