Morphe Oogborstels M333 Large Rounded Blender Eyeshadow Brush
Onze aanbevelingen voor u:
Productinformatie
De Morphe M333 Large Rounded Blender Eyeshadow Brush oogpenseel creëert een oogopslag die gegarandeerd de aandacht trekt in combinatie met poederachtige make-up en oogschaduw. Het slanke, gebroken witte penseel is ook een blikvanger en is 100% vegan dankzij de synthetische borstelharen. De synthetische haren van de Morphe M333 Large Rounded Blender Eyeshadow Brush oogpenseel hebben ook het voordeel dat ze veel makkelijker schoon te maken zijn dan dierlijk haar en steviger en beter bestand tegen vervorming zijn. Met het penseel zelf kun je je oogschaduw en make-up vakkundig mengen en tegelijkertijd spannende tinten en overgangen creëren.
Een echt professioneel hulpmiddel voor je make-up
De zeer pluizige haren en de afgeronde borstelharen vormen de perfecte basis om creatief aan de slag te gaan met het Morphe M333 Large Rounded Blender Eyeshadow Brush oogpenseel in de hand, zelfs voor de spiegel. Je moet de kwast altijd gebruiken met poederoogschaduw. Je kunt het op de huid aanbrengen, met het penseel vegen of polijsten om de intensiteit van de make-up te verhogen. De haren van de kwast zijn ook behandeld met zilverionen, waarvan is bewezen dat het bacteriële aantasting van de haren tot 99,9% vermindert. Indien nodig kun je de kwast schoonmaken met een milde zeep.
Toepassing
Bevochtig de borstelharen met warm water en een kleine hoeveelheid milde zeep of borstelreiniger.
Woel de borstelharen zachtjes in de palm van je hand.
Spoel de borstelharen af en herhaal het proces tot het water helder stroomt.
Knijp het overtollige vocht er voorzichtig uit met je hand of een handdoek.
Vorm de borstelharen opnieuw en leg de borstel plat of ondersteboven te drogen.
Maak indien nodig het handvat en de huls schoon met een zachte, droge doek.
LET OP: Gebruik geen heet water, maak de huls van de borstel niet nat en dompel de borstel niet onder in water of afwasmiddel om beschadiging van de constructie van de borstel te voorkomen.