Mega Summer Sale: tot 75%* korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

parfumdreams viert de Dag van het Parfum

Bloemig, fris of sensueel – bij ons vind je vast en zeker je nieuwe lievelingsgeur voor de Dag van de geur

Geuren zijn in ons dagelijks leven erg belangrijk. We worden voortdurend omringd door geuren, of het nu parfum is, de geur van schone was, of de aardachtige geur na een warme zomerregen. Daarbij spelen geuren ook onbewust een belangrijke rol in ons leven, bijvoorbeeld bij het kiezen van een partner, maar ook bij de vorming van het geheugen. Zodra we een geur ruiken, komt er een herinnering bij ons op die we met die geur in verband brengen. Daarom willen wij de Dag van de geur op 27 juni samen met jou vieren en hebben wij onze favoriete geuren voor jou geselecteerd. Of je nu gaat voor een parfumklassieker, een trendy geurtje of iets heel bijzonders: til jouw beautyritueel naar het volgende level met onze unieke geurenselectie!

Onze keuze van klassieke parfums

Heb jij een reeks lievelingsgeuren die je in het dagelijks leven altijd opdoet? Naast de suggestie om het parfum dat je draagt te variëren per seizoen hebben we nóg een speciale tip voor je. Geuren kunnen ons herinneren aan bepaalde gebeurtenissen of een bepaalde periode in ons leven. Staat er binnenkort een bijzondere gebeurtenis op het programma? Ga je bijvoorbeeld trouwen, heb je een droomreis geboekt of is er groot feest omdat je geslaagd bent voor je examen? Kies daar dan een nieuwe geur voor. Zo denk je later altijd aan die bijzondere gebeurtenis terug, zodra je die geur ruikt.

parfumdreams geuraanbevelingen

Onze aanbevelingen voor de Dag van het Parfum

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 15-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube