Dag van de Vriendschap bij parfumdreams

Bedank een ander! Met onze cadeautips zorgt u voor mooie verrassingsmomenten!

Op 30 juli wordt de Dag van de Vriendschap gevierd. En wij vieren dit samen met u en uw beste vrienden! Een eerbetoon aan de mensen die altijd voor u klaarstaan en u het volste vertrouwen en liefde geven. Met onze beautytips zorgt u voor prachtige momenten van dankbaarheid. Geef geweldige mensen een kleine attentie als groots gebaar.

 
 

Naar onze damesgeuren

Ontdek ons veelzijdige aanbod aan damesgeuren!

Ontdek nu
 
 

Naar onze herengeuren

Laat u door ons aanbod aan herengeuren inspireren!

Ontdek nu
 
 

Naar de verzorgingsproducten

Ontdek nu
 
 

Exclusieve cadeaus

Ontdek nu
 

Onze favorieten voor de Dag van de Vriendschap

Cadeautips voor uw beste vriendin

GUERLAIN Flora Salvaggia

GUERLAIN Flora Salvaggia

Met Aqua Allegoria Flor Salvaggia van Guerlain geeft u een fraaie en vitaliserende geur cadeau. De combinatie van klassieke bergamot, wilde bloemen en witte muskus laat u in een zee vol bloemen duiken.

Naar Geur
Spilanthox Anti-Wrinkle Moisturizer

Spilanthox Anti-Wrinkle Moisturizer

De Good Morning Anti Wrinkle Moisturizer van Spilanthox is een waar wondermiddel. Hiermee worden uw gelaatstrekken gladgestreken en verdwijnen fijne lijntjes en rimpels als sneeuw voor de zon. Geïsoleerde spilanthol met olijfolie zorgt voor een wow-moment.

Ontdek nu
Armani Luminous Silk Foundation

Armani Luminous Silk Foundation

De Luminous Silk Foundation van Armani is een van onze favoriete producten. De vloeibare foundation is geschikt voor alle huidtypes, hydrateert de huid en zorgt voor een unieke en stralende finish.

Meer informatie

Cadeautips voor uw beste vriend

Gisada Ambassador for men

Gisada Ambassador for men

Met Ambassador for Men van Gisada geeft u een geur voor de krachtige en elegante man cadeau. De compositie van citrusachtige, florale en masculiene nuances geeft de geur kracht en passie.

Naar Geur
Biotherm Aquapower Hydration

Biotherm Aquapower Hydration

Dynamische en rijke hydraterende verzorging voor de man. Met Oligo-Thermal Comfort Care Dynamic Hydration van Biotherm Homme geeft u een revitaliserende verzorgende gel voor mannen cadeau.

Ontdek nu
Acqua di Parma Face Mask

Acqua di Parma Face Mask

Wat dacht u van een exclusieve cadeautip uit Italië voor uw beste vriend? Met Face Mask van Acqua di Parma reinigt en kalmeert u de huid met de beste natuurlijke bestanddelen uit de natuur.

Meer informatie

Onze tips voor de Dag van de Vriendschap