DIOR - Dior Prestige - Prestige La Micro-Huile de RoseDIOR - Dior Prestige - Prestige La Micro-Huile de Rose DIOR - Dior Prestige - Prestige La Micro-Huile de Rose

Dior Prestige
La Micro-Huile de Rose Prestige van DIOR

1
30 ml

BP: € 7.331,67* / 1000 ml 30 ml

€ 219,95*
 
/ 50 ml

BP: € 5.719,00* / 1000 ml / 50 ml

€ 285,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 976831

Dit kan u ook bevallen

Bestsellers

Beschrijving van Dior Prestige La Micro-Huile de Rose Prestige van DIOR

Productlijn: Huidverzorging
Lijn: Dior Prestige
Naam: La Micro-Huile de Rose Prestige

Christian DIOR was een Franse modeontwerper en oprichter van het naar hem genoemde modebedrijf. Geboren in Normandië, als zoon van een grote industrieel, ontwikkelde hij zich al snel tot een internationaal gerenommeerde modeontwerper. Zijn producten zijn nog steeds bekend en geliefd over de hele wereld. DIOR staat voor exclusieve en innovatieve cosmetica- en parfumproducten.

La Micro-Huile de Rose zorgt voor de regeneratie van uw huid

La Micro-Huile de Rose geeft uw huid nieuwe energie en geeft haar een jeugdige en frisse uitstraling. Dit huidverzorgingsproduct bevat meer dan 20 microvoedingsstoffen die uw huid voorzien van alle belangrijke voedings- en verzorgingsstoffen. Dit zijn vooral hoogwaardige mineralen, omega-3-vetzuren en vitamine E. Deze textuur van een nieuwe generatie veroorzaakt de buitengewone regeneratie en perfectie van uw huid en combineert de kracht van het verzorgende serum met de verzorging van een hoogwaardige olie. Elk flesje van 50 ml bevat ongeveer 10.000 microkorrels van rozen die het microvoedingsstoffengehalte van de populaire Rose de Granville op uw huid ontvouwen. Deze buitengewone regeneratie en perfectie resulteert in een zichtbaar gerevitaliseerde huid. Gebruik La Micro-Huile de Rose als dagelijkse verzorging of af en toe als een zeer effectieve en vitaliserende behandeling. Breng dit huidverzorgingsproduct aan voor de hydraterende verzorging om het revitaliserende effect nog te versterken.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
5 (1 Klantenbeoordeling)