22%* korting op veel producten

Menu

Parfumdreams

Adventskalender voor haar

Voor meer magie tijdens de kerst: ontdek adventskalenders die je hart 24 dagen lang sneller laten kloppen. Met verzorgingsproducten, make-up of parfums zijn – hier vind je alle adventskalenders voor beautyliefhebbers.

Ontdek mooie cadeaus voor je dierbaren én voor jezelfAdventskalender voor vrouwen: een schitterende kersttijd

Kerstmarkten, de geur van kerstkoekjes en gezelligheid: velen van ons vinden de kersttijd de mooiste tijd van het jaar. Met een adventskalender voor vrouwen wordt de voorpret voor kerst nog groter. De 24 deurtjes zorgen elke dag opnieuw voor een verrassing die het hart van beautyfans sneller doet kloppen. Tal van merken bieden adventskalenders in elke prijsklasse aan.

Veelzijdige adventskalenders voor vrouwen

Bij parfumdreams kun je terecht voor een grote keuze aan diverse adventskalenders voor dames. Hier vind je alle favorieten:

Adventskalenders voor je vriendin – de perfecte cadeautip

Maak je vriendin in de aanloop naar kerst blij met 24 kleine attenties. Bij parfumdreams vind je adventskalenders voor je vriendin waarmee de voorpret op kerst nog groter wordt. Verras haar bijvoorbeeld met een adventskalender met damesparfum. Zo kan ze nieuwe geuren ontdekken en heerlijk genieten.

Shop adventskalenders voor vrouwen bij parfumdreams

Welke adventskalender mag het zijn? Indrukwekkende designs lokken met een exclusieve inhoud. Ingetogen kleuren verbergen hoogwaardige producten. En kerstdesigns vergroten alleen door de aanblik al de voorpret op de feestdagen. Bij parfumdreams vind je adventskalenders voor vrouwen voor ieder budget. Zo neem je elke dag een momentje de tijd om op feestelijke wijze af te tellen naar kerst – samen met je partner, je gezin of juist heel bewust alleen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 17-06-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube