Brand of the month bij parfumdreams

Armani is in oktober onze brand of the month!

Armani staat voor tijdloze elegantie en het gebruik van de nobelste materialen. De Italiaanse modekunstenaar zorgt met zijn beauty-series voor stijlvolle en veelzijdige productlijnen. Of het nu een premium en hoogwaardige make-up is, verfrissend dynamische geuren voor hem of unieke en stijlvolle damesgeuren, laat u door ons inspireren.

 
 

Luxueuze damesgeuren

Ontdek nu
 
 

Naar onze herengeuren

Ontdek nu
 
 

Verzorgingsproducten voor hem en haar

Ontdek nu
 
 

Armani make-up

Ontdek nu
 

Must-Haves

Armani Sí Eau de Parfum

Met Armani Sí kiest u voor sensuele levensvreugde en moderne vrouwelijkheid. Een aanwezige geur, vol charisma en elegantie. In de topnoten bloeien de verfrissende aroma's van aalbessen en mandarijn. In een bloemrijke hartnoot ontmoeten fresia en roos osmanthus. Voor de contrastrijke warmte zorgen hout, amber, patchoeli en muskus.
Naar Geur

Armani Acqua di Gìo

Een echte klassieker en een must-have in elke parfumroutine! Acqua di Giò Homme van Armani. Een authentieke geur die het gevoel van vrijheid oproept. Een levendig samenspel in de topnoot met bergamot, mandarijn en neroli geeft de geur zijn ziel. Patchoeli, jasmijn en cederhout ronden deze frisse creatie af. Een zweem van ceder, viooltjes en mos neemt u mee naar de Middellandse Zee.
Ontdek nu

Armani di Gioia

Armani Terra di Gioia

Naar Geur
Armani Eau de Cèdre pour Homme

Armani Eau de Cèdre pour Homme

Ontdek nu
Armani In Love With You Freeze

Armani In Love With You Freeze

Meer informatie

Armani Supreme Balancing Oil-in-Gel Cleansing Moisturizer

Supreme Balancing Oil-in-Gel Cleansing Moisturizer van Armani overtuigt al bij het eerste gebruik en zorgt voor een ontspannend huidgevoel. Het verzorgt uw huid met een extra portie vocht en reinigt uw huid grondig van alle verontreinigingen uit de omgeving. Na het reinigen met Supreme Balancing Oil-in-Gel Moisturizer bereidt u uw huid optimaal voor op de inname van de waardevolle bestanddelen.
Ontdek nu

Armani Luminous Silk Foundation

Luminous Silk Foundation van Armani geeft u een teint die straalt als zijde! Perfect om onregelmatigheden te camoufleren en uw uitstraling te perfectioneren. De vloeibare foundation is voor ieder huidtype geschikt en hydrateert uw huid overvloedig. Exclusieve technologieën zorgen ervoor dat de textuur licht op de huid ligt en oneindig vaak aangebracht kan worden.
Meer informatie

Armani di Gioia

Armani Neo Nude A Highlight

Naar Geur
Armani Eau de Cèdre pour Homme

Armani Refreshing Make-up Fix

Ontdek nu
Armani In Love With You Freeze

Armani Neo Nude A-Blush

Meer informatie