parfumdreams presenteert: de maand van de Leeuw

Typische karaktereigenschappen van de Leeuw zijn dat ze enthousiast, vastberaden, dynamisch en extrovert zijn. De planeet van de Leeuw is de zon en zijn element is vuur.

 

Must-Haves

Eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw:

 

> De Leeuw wordt gezien als de koning van de jungle en neemt graag de leiding. Iedereen in het oog houden en de koers bepalen zijn typische eigenschappen van de Leeuw.

> De Leeuw zorgt voor zijn roedel. Strijdt altijd voor zijn medemens en spreekt zich duidelijk uit tegen onrechtvaardigheid.

> Met vuur als element in de rug bewijst de Leeuw dat hij moedig is en bereid is om risico's te nemen. De Leeuw staat graag in de belangstelling en steelt de show op elk podium, en dit kan helaas ook al snel als arrogantie worden gezien.

> Eerlijkheid staat voor dit sterrenbeeld op nummer één. De Leeuw verkondigt steeds in het openbaar zijn mening, ook als dit tot aangename situaties kan leiden.

> Glitter en glamour is voor het sterrenbeeld Leeuw heel belangrijk. Leeuwen zijn dol op luxe en streven hiernaar. Deze producten raden we aan!

 

It's a match!

 

Leeuw – vrouw

Vrouwelijke Leeuwen willen graag een man die weet hoe hij met temperament moet omgaan. Omdat de Leeuw graag in het middelpunt staat, zijn Boogschutters en Weegschalen de perfecte match.

Ontdek nu
 
 

Leeuw – man

Krachtig en streeft altijd naar het beste resultaat: dat is de Leeuw-man ten voeten uit! Een echte gentleman die zijn geliefde met cadeaus overlaadt. Een vrouw met het sterrenbeeld Ram of Boogschutter kan de Leeuw het best temmen.

Ontdek nu