parfumdreams presenteert: de haarkleurentrends van 2022

Afgelopen jaar heeft ons qua haarkleurentrends zeer verrast. In tal van straten over de hele wereld en op de catwalks werden extravagante en warme kleuren gedragen. Met onze adviezen voor 2022 zorg je ervoor dat je met de trends meegaat.

Shampoo

Huidverzorging

Coloration

Warme kleuren in 2022!

Dit jaar opnieuw zijn warme kleuren voor je haar helemaal in. Of het nu gaat om warm blond, bruin of rood – ga ervoor! Combineer bij de kapper lichte accenten met elkaar bij de highlights voor een optimaal resultaat.

Roodtinten zij het nu helemaal!

Aardbeienblond. Een combinatie van rood en blond met koperblonde ondertonen. Wordt door veel celebrities gedragen en is een echte eyecatcher. Gaat perfect samen met een lichte of gebruinde huid!

Tarweblond – zeer charismatisch

Voor de perfecte natuurlijke look! Tarweblond! Warme, donkere blondtinten die je een zeer sympathieke uitstraling geven. Glanzende reflexen laten deze kleur er tegelijk uitzien als honingblond.

Hazelnootbruin – een echte klassieker, ook voor 2022!

Ook een warme kleur – maar dan donker! Goudbruine accenten zorgen voor warmte en een sympathieke uitstraling. Perfect voor iedereen met asblond haar die niet graag te veel kleur wil aanbrengen!

Chocolate-Cherry!

Een zoete verleiding? Kan er echter ook heel mooi sexy uitzien! De combinatie van bruin en rood zorgt voor een buitengewone look! Diverse warme roodtinten worden hier over het bruine haar verdeeld. En zijn daarmee perfect voor elke vrouw met bruin haar die op zoek is naar wat anders!

Mono coloring! Het contrasterende programma!

De naam spreekt voor zich - hier wordt maar met één enkele kleur gewerkt! Contrasterende en intensieve kleuren zijn hierbij razend populair!

Koperrood!

De intensiteit vormt hier de sleutel tot succes. In 2022 mag koperrood zeer krachtig overkomen en bij je look de toon zetten! Perfect voor iedereen die wil opvallen – de perfecte match is wanneer koperkleurig haar wordt gecombineerd met een lichte en ongebruinde huid en een rozige teint. Bij blond haar ziet het koperrode resultaat er veel lichter uit dan bij bruin haar.

Platinablond of ook vanilleblond!

Een highlight op de catwalks in Milaan en Parijs beleeft een comeback. Platinablond! Zeer licht blond wordt gecombineerd met grijze ondertonen – dat zorgt voor een crèmig warme finish van vanille. Vertrouw hierbij op een professional – omdat deze look snel tot gele verkleuringen kan leiden.