SALE
ghd - Haarstyler - Black Gold® Styler ghd - Haarstyler - Black Gold® Styler

Haarstyler
Gold® Styler Black van ghd

15
 
1 Stk.
-24%

BP: € 153,95* / 1 stuks 1 Stk.

Direct leverbaar

€ 153,95*
€ 202,34*
Uitverkocht
 
Artikelnr. 999946

Klanten kochten ook

Beschrijving van Haarstyler Gold® Styler Black van ghd

De nieuwe Gold Definition van ghd - voor soepeler, gladder en gezonder haar.* Door de dual-zonetechnologie beschikt de ghd gold®-styler over twee warmtesensoren van de nieuwste generatie. Van de haaraanzet tot aan de punten houdt de styler de optimale stylingtemperatuur van 185 °C consistent en gelijkmatig aan.
Andere essentiële functies van de ghd gold®-styler zijn een opwarmtijd van slechts 25 seconden, een slank design en een afgeronde vorm, die een veelzijdige, knikvrije en eenvoudige styling garandeert. Zo creëer je met de ghd gold®-styler elke dag een nieuwe look.

De universele spanning zorgt voor een uitstekende prestatie, waar op de wereld je je ook bevindt. De automatische slaapmodus, die de styler na 30 minuten inactiviteit automatisch uitschakelt, biedt nu nog meer comfort en veiligheid.

* In een test met 128 eindgebruikers hebben aanzienlijk meer eindgebruikers aangegeven dat ghd gold soepelere, gladdere, glanzendere resultaten geeft dan de ghd V-styler. Bovendien vonden de eindgebruikers hun haar er gezonder uitzien.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
5 (15 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon