Bespaar 25%* op je favorieten voor de lente

Menu

Parfumdreams
adidas 43 Artikel

Adidas parfum

adidas

De geuren en cosmetische producten van adidas bieden veel variatie en zijn ideaal voor mensen die precies weten wat ze willen. Klassieke geurbelevingen met individuele noten, bijvoorbeeld, kenmerken het uitgebreide en zeer diverse assortiment herengeuren. De damesgeuren daarentegen maken indruk met bloemige en frisse nuances die zorgen voor een zekere lichtheid, vooral na het sporten. De vele producten die effectieve verzorging tot een waar genoegen maken, zijn ook perfect afgestemd op sporters. Of het nu gaat om een verfrissende douchegel of een verkwikkende deodorantspray, met producten van deze aanbieder voel je je altijd fris en ben je perfect voorbereid op de uitdagingen van de dag.

Altijd lekker ruiken en goed verzorgd zijn - adidas maakt het mogelijk



Aangename en geurige geuren en producten die perfect zijn voor de verzorging van uitgeputte lichaamsdelen kenmerken het assortiment van het sympathieke bedrijf adidas. De fabrikant van sportartikelen, geuren en verzorgingsproducten, gevestigd in Herzogenaurach in Franken, houdt al sinds 1949 de vinger aan de pols en biedt alle sportliefhebbers indrukwekkende geuren. Het bedrijf richt zich ook op eigentijdse samenstellingen in de huidverzorgingssector en blijft indruk maken met nieuwe producten die zeer creatief en innovatief zijn. De belangrijkste focus ligt echter op de goede huidverdraagzaamheid van alle verzorgingsproducten, daarom kun je er altijd op vertrouwen dat alle douchegels, shampoos en deodorants altijd zeer zacht voor de huid zijn en geen irritatie veroorzaken. Het spreekt voor zich dat deze producten lekker ruiken en zacht zijn voor de huid.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 22-04-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube