parfumdreams presenteert: we vieren de maand van het steenbok

Het sterrenbeeld steenbok is het tiende teken van de dierenriem en heeft als element aarde en als heersende planeet Saturnus. Dat maakt dat de steenbok een zeer stabiel en vastberaden karakter heeft. Vrouwelijke en mannelijke steenbokken zijn vaak zeer volhardend, gedisciplineerd en ambitieus. Met andere woorden: als een steenbok zich iets voorneemt te doen, dan gebeurt het ook. Dat komt onder andere omdat hij van tevoren alles nauwgezet plant. In de periode van 22-12-2021 – 20-01-2022 willen we dit unieke sterrenbeeld vieren en hebben de perfecte selectie samengesteld voor dit organisatietalent.

 

Must-Haves

Karaktereigenschappen van de steenbok

> Kan helemaal niet tegen chaos, want Saturnus staat voor orde en structuur

> Staat niet graag in de spotlights en leidt eerder een teruggetrokken en rustig leven

> De steenbok hecht veel waarde aan succes, ongeacht of dat nu op maatschappelijk vlak, in de liefde of in het beroepsleven is

> Bouwt zijn leven graag op vanuit een solide basis

> Zoekt naar een partner die dezelfde eisen en ambities heeft

It's a match!

 

Steenbok – vrouw

Juist de vrouwelijke steenbok straalt als bijna geen ander ambitie uit. De eisen die ze aan haarzelf en ook aan haar partner stelt zijn even hoog. Ze weet op elk moment precies wat ze wil en ze jaagt deze doelen ook volhardend na. Alleen mensen die dezelfde waarden delen, krijgen het voor elkaar om tot de hechte vriendenkring te behoren. Ook al kunnen deze sterke vrouwen zeer goed hun eigen boontjes doppen, graag willen ze op elk vlak van hun leven zekerheid en stabiliteit.

Meer informatie
 
 

Steenbok – man

De mannelijke steenbok heeft graag de touwtjes in handen in zijn leven en begint al op jonge leeftijd met het plannen van zijn toekomst. Hij is daarom op zoek naar een vaste en constante relatie. Aangezien mannelijke steenbokken zeer eerlijk zijn, hebben ze het snel door als een ander probeert hen voor te liegen. Ze reageren daar zeer rancuneus op en als je het vertrouwen van een steenbok eenmaal kwijt bent, is het lastig om dit terug te winnen. Als je een mannelijke steenbok echter met hetzelfde respect en dezelfde ambitie tegemoet treedt, heb je echter een vriend of partner voor het leven.

Ontdek nu