Sexy Hair - Haarfarbe/Coloration - Activator 1,9 % kleuremulsieSexy Hair - Haarfarbe/Coloration - Activator 1,9 % kleuremulsie

Haarfarbe/Coloration
Activator 1,9 % kleuremulsie van Sexy Hair

1
120 ml

BP: € 32,92* / 1000 ml 120 ml

Direct leverbaar

€ 3,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 100667

Dit kan u ook bevallen

Beschrijving van Haarfarbe/Coloration Activator 1,9 % kleuremulsie van Sexy Hair

Productlijn: Awesome Colors
Lijn: Haarfarbe/Coloration
Naam: Activator 1,9 % kleuremulsie

De AWESOMEcolors Activator 1,9% kleuremulsie van het merk Sexy Hair activeert de kleur bij het kleuren. Het romige oxidatiemiddel opent de schubbenlaag van het haar waardoor de kleurpigmenten tot diep in de haarvezel kunnen doordringen. De crèmeachtige consistentie zorgt ervoor dat de kleurstof niet druppelt. Hierdoor kan de Sexy Hair AWESOMEcolors Silky Shine beter worden aangebracht en het resultaat wordt gelijkmatiger. Bovendien maakt de Activator 1,9% kleuremulsie de kleur stralender en duurzamer.

Fantastische kleurintensiteit bij het kleuren

Terwijl de Sexy Hair Activator 1,9% kleuremulsie de kleur stralend maakt en voor een lange houdbaarheid zorgt, verzorgt het tegelijkertijd het haar. Flexibele mengverhoudingen maken veelzijdig kleuren en blonderen van het haar mogelijk. De combinatie met de AWESOMEcolors Silky Shine creëert een uitzonderlijk kleurresultaat met uitstekende dek- en helderheid.. De producten zijn ideaal voor professionele kleuring thuis en kunnen worden gebruikt voor een zachte volledige kleuring, voor highlights of voor het kleuren van de uitgroei.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
5 (1 Klantenbeoordeling)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops. Beoordelingen worden niet op echtheid gecontroleerd

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon