-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams

Pomade voor haar – creatieve looks voor iedere dag

Pomade werd al in de jaren dertig gebruikt voor het stylen van haar, maar verdween lange tijd uit de schappen voor stylingproducten. Maar een oud beproefd concept blijft in de herinnering en zo is ook pomade begonnen aan een comeback en weer terug te vinden in het badkamerkastje van menige modebewuste man.

Haarpomade: natuurlijke verzorging & styling

Het stylingproduct pomade bestaat uit slechts enkele ingrediënten.. Als basis wordt vaseline gebruikt dat wordt gemengd met plantenextracten en bijenwas om zo de pomade te vormen. Heerlijke geurstoffen ronden het stylingproduct vervolgens af.

Om je haar te voorzien van een onweerstaanbare glans, wordt er aan pomade voor haar vaak olie toegevoegd, zoals kokos- of olijfolie. Pomade verzorgt haar en hoofdhuid en is vrij van chemische stoffen en kleurstoffen. Dat maakt pomade bij uitstek geschikt voor de gevoelige hoofdhuid.

De vele voordelen van haarpomade

Klassiek pomade is gemaakt van natuurlijke bestanddelen en bevat verder geen alcohol en conserveermiddelen. Daardoor droogt het haar er niet van uit.

Nog meer voordelen van pomade:

  • het product hydrateert haar en zorgt voor een flexibele hold en mooi glans.
  • Het haar blijft zacht en kambaar. Je kunt je haar op elk gewenst moment anders stylen, want het haar wordt niet stug.
  • Zuinig en duurzaam: je hebt maar heel weinig nodig voor een perfecte look.
  • Pomade is ook geschikt om je baard mee te stylen. De natuurlijke toevoegingen verzorgen het baardhaar bovendien.

Aan het gebruik van pomade kleeft ook een nadeel: het is wat lastig uit het haar te wassen. Dit nadeel kan echter worden verholpen met passende reinigingsproducten zoals shampoo voor mannen. Maar ook haarwater op kruidenbasis is geschikt voor het verwijderen van pomade.

Goed om te weten: pomade hoeft niet elke dag te worden uitgespoeld. Vanwege de natuurlijke ingrediënten is het mogelijk om de pomade alleen op te frissen en te verstevigen. Zo zorg je dat je kapsel weer goed houdt. Na enkele dagen moet je dan je hoofdhuid en baard ontdoen van de pomade en goed reinigen. In principe geldt: afhankelijk van de pomade is het nodig om deze 2 tot 3 keer uit te spoelen om te zorgen dat alle productresten zijn verwijderd.

Ook geschikt voor een baard: haarpomade

Haarpomade kan worden gebruikt voor kort tot middellang haar. Krullend haar kan met de bijpassende pomade glad worden gemaakt. Ook voor het stylen van een baard is pomade een goed stylingproduct dat eigenwijs baardhaar in het gareel kan houden.

Koop haarpomade: bij parfumdreams is er een enorme keuze

Het grote assortiment aan haarstylingproducten bij parfumdreams bevat niet alleen klassieke haargels. In de webshop van parfumdreams kun je bijvoorbeeld ook terecht voor een premium natuurlijke paste en pomade. Laat je favoriete producten eenvoudig en snel thuisbezorgen of laat ze bezorgen op een ander door jou gewenst adres.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube