Bestseller

Drunk Elephant

20
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Werkzame verzorgingsproducten van Drunk Elephant

Drunk Elephant werd in 2012 opgericht door Tiffany Masterson. In haar zoektocht naar de perfecte universele verzorgingsproducten voor alle huidtypes en leeftijden vond ze niet wat ze zocht - en ging ze uiteindelijk dus zelf maken. Drunk Elephant staat voor verzorgingsproducten met actieve, verzorgende stoffen, die geen schadelijke bestanddelen bevatten. Het belangrijkste ingrediënt is altijd de verzorgende marulaolie, die wordt gewonnen uit de pit van de marulavrucht.

Drunk Elephant: skin smoothies met marulaolie

Marulaolie staat bekend om zijn hoge gehalte aan antioxidanten en essentiële vetzuren. De olie is zeer rijk en verzorgend en maakt de huid bij regelmatig gebruik soepel. Andere verzorgende stoffen in de gezichtsverzorging van Drunk Elephant zijn bijvoorbeeld glycolzuur, retinol en polypeptiden. Wat bijzonder is: de hele lijn met huidverzorgingsproducten is zo ontworpen dat alles (behalve de zonnebrandcrème) met elkaar kan worden gecombineerd. Met de zogenaamde skin smoothies van Drunk Elephant kan je je verzorging iedere dag opnieuw aanpassen aan de behoeften van je huid.

Huidverzorging met hoge biocompatibiliteit van Drunk Elephant

Het bijzondere aan de producten van Drunk Elephant is de de combinatie van ingrediënten: de verzorgingsproducten bevatten enkel werkzame stoffen die een directe positieve invloed hebben op de huid. Er wordt geen gebruik gemaakt van onnodige vulstoffen en ook zitten er geen schadelijke ingrediënten in. Nog een bijzonderheid: Drunk Elephant maakt geen verschil tussen natuurlijke of synthetische ingrediënten.

Ze zitten allebei in de producten en hebben altijd als doel de huid goed te verzorgen. Om te beoordelen hoe goed of slecht een ingrediënt voor de huid is, maakt het niet uit of het uit natuurlijk of synthetisch materiaal vervaardigd is. Van belang is de biocompabiliteit. Daarom is bij een werkzame stof ook altijd de grootte van de moleculen en bij een verzorgingsproduct ook altijd de ph-waarde van belang.

Drunk Elephant producten bij parfumdreams kopen

Laat je huid opnieuw opbloeien met de exclusieve verzorgingsproducten van Drunk Elephant uit Amerika. Kies de verzorgingsproducten die goed zijn voor je huid en combineer ze voor de perfecte glow-up. Bij parfumdreams vind je een breed assortiment aan producten van Drunk Elephant die je huid laten stralen.