DIOR - Lippenstift - gelimiteerde editie gelimiteerde editie DIOR - Lippenstift - gelimiteerde editie gelimiteerde editie DIOR - Lippenstift - gelimiteerde editie gelimiteerde editie

Lippenstift
gelimiteerde editie gelimiteerde editie van DIOR

0
 
 
 

No. 571 Natural Cranberry / 6 ml

€ 27,25*
 
 
 
 

No. 621 Natural Almond / 6 ml

€ 19,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 570619

Dit kan u ook bevallen

Bestsellers

Beschrijving van Lippenstift gelimiteerde editie gelimiteerde editie van DIOR

Met de DIOR Lip Tattoo uit de Summer Look 2020-collectie kunt u uw lippen een intense kleur geven die tot 12 uur blijft zitten, zelfs bij het zoenen. De bijzondere liptint inspireert met een soort tatoeage-effect en heeft toch een no-make-up gevoel. Blijft extreem lang zitten met maximaal comfort is zeker met deze lippenstift. Dit is te danken aan de comfortabele formule met 80% natuurlijke ingrediënten en de gewichtloze "no transfer" finish. Slechts enkele seconden na het aanbrengen versmelt de kleur met de lippen, fixeert en ziet eruit alsof de lippen getatoeëerd zijn. De Lip Tattoo Liptint is verkrijgbaar in verschillende zonnige aardetinten, die perfect passen bij de zomer.

Zo brengt u DIOR Lip Tattoo aan

De uitzonderlijke Summer Look 2020 Liptint is uitgerust met een afgeronde en afgeschuinde schuimapplicator die intuïtief de lipcontouren volgt voor een snelle, eenvoudige maar uiterst precieze applicatie. Plaats de applicator op het midden van de lippen onder de cupidoboog en schilder met de liptint naar de mondhoeken toe. Breng vervolgens de lippenstift ook op de onderlip aan en perfectioneer uw look met een kusbestendige lippenmake-up.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
0 (0 Klantenbeoordelingen)