De favoriete cosmetica van onze medewerkers

Ook de medewerkers van parfumdreams kopen regelmatig hun favoriete beautyproducten in de webshop. Iedereen heeft zijn favoriete cosmeticaproducten die langzaam een vast onderdeel zijn geworden van de eigen beautyroutine, of het nu om geuren, verzorgingsproducten, make-up of haarproducten gaat. We willen graag enkele medewerkers en hun favoriete cosmeticaproducten voorstellen.

 

Kai Renchen

Oprichter en directeur

Vanaf het begin werkzaam bij parfumdreams

1.) Creed Silver Mountain Water–eau de Parfum
2.) Haarlak, en wel deze:
- American Crew Alternator en
- Sebastian Re Shaper Strong hold Hairspray 400 ml

"Zonder haarlak ga ik de deur niet uit. Als je krullen hebt, is American Crew Alternator fantastisch om het haar voor te stylen. Het haar wordt stevig, maar kan wel gewoon worden gekamd."

 
 

Jana Ganski

Manager online markering

Al 1 jaar en 8 maanden werkzaam bij parfumdreams

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

"Omdat ik lippenstift gewoon mooi vind! Het past bij mij, het ziet er geweldig uit en voelt net zo geweldig aan. De lippenstift is verder in veel mooie kleuren verkrijgbaar. Ik kan deze lippenstift bij elke gelegenheid dragen – gewoon thuis, op het werk of bij een feest."

 
 

Alexander Neutz

Hr-manager

Al 11 jaar werkzaam bij parfumdreams

DIOR Homme Sport

"Dior Homme Sport EdT is een sportieve, frisse geur die helemaal bij mijn karakter past. Ik draag deze geur elke dag en hij is mijn absolute favoriet!"

 
 

Katharina Kron

Recruiter

Al 4 jaar en 2 maanden werkzaam bij parfumdreams

Benefit Boi-ing Cakeless High Coverage Concealer

"Dit is de beste concealer die ik tot nu toe heb gebruikt (en ik heb al heeel veel concealers van verschillende merken gehad). De concealer camoufleert donkere kringen onder de ogen en rode vlekken perfect, zonder te veel te klonteren. Hij voelt verder niet zo zwaar op de huid aan en droogt de huid niet uit. Deze concealer is mijn nummer één!"

 
 

Florian Kasten

Manager online marketing

Al 1 jaar en 10 maanden werkzaam bij parfumdreams

Replica Jazz Club van Maison Margiela

"Gewoon een geweldig parfum met een mooie kleur en de geur van heerlijke drankjes, sigaren en vanille. Moet eigenlijk in elke gentlemen's club te vinden zijn."

 
 

Vera Groh

Gegevensbeheer

Al 4 jaar en 3 maanden werkzaam bij parfumdreams

Davines Oi All In One Milk

"Deze haarolie maakt het haar lekker zacht en verzorgt de punten. De olie is heel makkelijk aan te brengen. Ze kan gewoon op het natte of droge haar worden gespoten. Voor mij is dit haarverzorgingsproduct niet meer weg te denken en mijn haren zijn er dol op!"

 
 

Mario Antic

Manager klantenservice

Al 8 jaar werkzaam bij parfumdreams

Biotherm Homme Aquapower

"Dit verzorgingsproduct van Biotherm Homme Aquapower is een vast onderdeel van mijn ochtendroutine. Super textuur, lekkere geur en trekt snel in. Het perfecte verzorgingsproduct voor mannen!"