De favoriete cosmetica van onze medewerkers

Ook de medewerkers van parfumdreams kopen regelmatig hun favoriete beautyproducten in de webshop. Iedereen heeft zijn favoriete cosmeticaproducten die langzaam een vast onderdeel zijn geworden van de eigen beautyroutine, of het nu om geuren, verzorgingsproducten, make-up of haarproducten gaat. We willen graag enkele medewerkers en hun favoriete cosmeticaproducten voorstellen.
Ontdek nu

Old but Gold

Trends komen en gaan. Er komen veel nieuwe producten op de markt, maar het zijn vaak de klassiekers die zichzelf over de jaren bewijzen en een vaste plek in onze beautyroutine innemen. Producten waar we op kunnen rekenen en die altijd goed werken. Onze klassiekers zullen u niet teleurstellen!
Ontdek nu

Topsellers van de laatste 15 jaar

Mijlpalen

 
2004
 

oprichting

Kai Renchen richtte in 2004 samen met zijn drie vrienden Daniel Lang, Alexander Neutz en Timo Ziegerer de online parfumerie parfumdreams op. Het succesverhaal begon in Öhringen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg.

In de kelder van de parfumerie van de ouders van Kai Renchen programmeerden ze eigenhandig de software voor de eerste website. Deze zelf ontwikkelde programma's vormen ook nu nog de technische basis van de uiterst efficiënte online parfumerie.

Zodra de eerste bestellingen binnenkwamen, verstuurden de vrienden het ene na de andere pakket. De kelder werd al snel te klein en zelfs op de gang stapelden de pakketten zich tot het plafond op. De vrienden huurden een groter magazijn, maar ook dat werd al snel te klein.

 
 
2015
 

Nieuwbouw Pfedelbach

Zo ontstond in 2015 de nieuwbouw in Pfedelbach, in de buurt van Öhringen. Er werkten inmiddels al zo'n 450 medewerkers bij parfumdreams.
 
 
2016
 

Glamfume

In de herfst van 2016 werd het exclusieve parfummerk GLAMFUME gelanceerd. De oprichters Chris en Criss zijn moeder en dochter die allebei met hart en ziel bezig zijn met geuren.

De ervaringen en indrukken die ze tijdens hun talloze reizen hebben opgedaan, wakkerde in hen het verlangen aan om deze inspiratie om te toveren tot echte geurbelevenissen.

Met de eerste geurlijn TRUE STORY laten Chris en Criss hun grote droom uitkomen: hun eigen geurcollectie.

Drie jaar later ontstaat de nieuwe geurlijn WHITE HEAVEN BEACH — voor hem en haar.

Dit geurduo betovert met de puristische charme van Whitehaven Beach in Australië, het prachtige strand van Whitsunday Island.

 
 
2016
 

Uitbreiding binnen Europa

parfumdreams is sinds 2016 in inmiddels 14 Europese landen vertegenwoordigd. Er werd in 2016 begonnen met Zweden en in 2017 volgden de markten Denemarken, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Italië, Frankrijk, België, Nederland en Spanje. Parfumdreams is sinds 2018 ook in Ierland, Finland, Polen en Portugal te vinden.

 
 
2019
 

Status Quo

Het assortiment van parfumdreams was in het begin overzichtelijk, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een assortiment van inmiddels 44.000 producten van meer dan 600 merken. Inmiddels kopen meer dan 3.000.000 tevreden klanten hun parfums,

verzorgingsproducten en cosmetica bij parfumdreams. De webshop wordt voortdurend geoptimaliseerd om de gebruiksvriendelijkheid voor de klanten continu te verbeteren.

In 2011 is ook de parfumdreams-app gelanceerd, waardoor klanten nog makkelijker en sneller cosmeticaproducten kunnen vinden en kopen.

 

*Wordt niet in contact geld uitbetaald en kan niet met andere acties worden gecombineerd Geldig tot 27.06.2022. Kan één keer per huishouden worden gebruikt. Geldt niet op cadeaubonnen, Creed, Glamfume, Parfums de Marly & Xerjoff.   10€ korting bij een minimale bestelwaarde van 70 €.Artikelen uit de sale zijn uitgesloten van deze actie! Parfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012.